Parole/ZoGouds, Pieter van Vliet

Wegsleepregeling op Klein Amerika vanwege avondvierdaagse

De avondvierdaagse in Gouda is in volle gang. De deelnemers starten iedere avond op parkeerterrein Klein Amerika. Daarom kun je hier tussen 12u00 en 22u00 geen auto's parkeren. Sta je toch geparkeerd? Dan kan de gemeente je auto wegslepen. Kosten: € 315,-. 

Borden

De avondvierdaagse in Gouda is in volle gang en duurt nog tot en met vrijdag 31 mei. De deelnemers starten iedere avond op parkeerterrein Klein Amerika. Daarom kun je hier tussen 12u00 en 22u00 niet je auto parkeren. Dit staat ook aangegeven met borden. Inwoners of ondernemers met een vergunning kunnen parkeren op parkeerterrein Schouwburgplein of de Vossenburchkade.

parkeren verbod wegsleepregeling vierdaagse wachters.jpg

Wegslepen

Sta je tussen 12u00 en 22u00 geparkeerd op Klein Amerika? Dan kan de gemeente de auto wegslepen. De gemeente brengt de auto naar de stalling van BCU Berging & Transport. Het adres is Europaweg 1F, 2411 NE in Bodegraven. De kosten voor het wegslepen van de auto zijn € 315,-. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.