Mozaiek Wonen

Werken met energie en plezier: kom bij ons!

Een mens besteedt veel tijd aan werk… een zin die je veel leest en hoort, maar hoeveel is het nu eigenlijk? Ik werd daar nieuwsgierig van en heb dat eens opgezocht.

Natuurlijk: alles is gebaseerd op gemiddelden; in jaren werken we ongeveer 52% van ons leven en zo’n 29% van onze wakkere tijd per week. Best veel!

En waar geen percentage op los is te laten, maar iets dat ik heb gemerkt in mijn werkende leven, is de invloed van  werkplezier. Ik word dan ook heel blij van verhalen van collega’s die vertellen dat werken bij ons zo leuk is. 

De organisatie én het werk wat we samen doen voor de huurders. En het leuke is: we zoeken weer nieuwe collega’s!

Na het uitwerken van ons nieuwe koersplan en het benoemen van onze ambities, hebben we gezien dat we – naast onze huidige toppers – wel wat extra menskracht kunnen gebruiken. 

Enthousiaste mensen die samen met ons mooie bewegingen in gang willen zetten: in deze roerige tijden samen met onze huurders en partners bouwen aan een mooi thuis in een sterke wijk!

Anne ter Steege
Directeur- bestuurder Mozaïek Wonen


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.

Advertorial Sport en recreatie vandaag 10:01

Sportzomer SPORT•GOUDA heeft Olympisch tintje

Deze zomer houdt SPORT•GOUDA tal van sportieve activiteiten met een Olympisch tintje. Iedereen, van jong tot oud, kan meedoen en genieten van sport- en spel door heel Gouda. Sportzomer met SPORT•GOUDA: Sportieve activiteiten met een Olympisch tintje.