Rijksweg A12

Werkzaamheden A12 zijn afgerond, monsterfiles bleven uit

De werkzaamheden aan de A12 en A20 die de afgelopen weken de nodige verkeershinder opleverden zijn klaar, meldt Rijkswaterstaat (RWS). De gevreesde 'monsterfiles' bleven volgens RWS uit, omdat weggebruikers hun gedrag aan de wegafsluitingen aanpasten.

Stiller en zeer duurzaam

De vernieuwde A12 tussen Nieuwerbrug en knooppunt Oudenrijn is volgens omgevingsmanager Leonie de Vries stiller en zeer duurzaam, doordat de weg voor 60 procent uit hergebruikt asfalt bestaat. 'Daarmee draagt dit project bij aan de duurzaamheidsopgave die Rijkswaterstaat heeft om in 2030 volledig circulair te werken.'
 
De komende tijd wordt aan de N11 gewerkt. Deze weg is daarom in het weekend van 5 tot 8 juli in beide richtingen afgesloten van afrit 10 Alphen aan den Rijn Oost tot en met de aansluiting met de A12. Het weekend erna is de N11 in beide richtingen dicht tussen de kruising met de Burgemeester Smeetsweg bij Zoeterwoude en de afrit bij Alphen aan den Rijn.

Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.