Gemeente Gouda

Werkzaamheden Kleiwegbrug: tot maart 2024 niet open voor vaarverkeer

De elektrische installatie van de Kleiwegbrug wordt vanaf 11 december vervangen. Dit duurt tot en met 21 maart 2024. In die periode is er geen brugbediening. Dit betekent dat de brug niet open kan voor het vaarverkeer.

Voor het andere verkeer is er beperkt overlast als de nieuwe installatie getest moet worden. Tijdens het testen is de brug tijdelijk afgesloten.

Het verkeer op de weg heeft geen last van de werkzaamheden aan de brug.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.