Michel Klijmij-van der Laan

Wethouders doen praktijkervaring op als vuilnismannen

Wethouders Michel Klijmij-Van der Laan en Thierry van Vugt deden maandag praktijkervaring op als vuilnismannen bij Cyclus. Ze liepen en reden een rondje mee met Rik en Rik van Cyclus.

"Rondje papier in de binnenstad meegedaan met ⁦‪@ThierryVanVugt⁩ en Rick&Rik van ⁦‪@CyclusNV⁩. Extra uitdagend met dit weer, qua natte kartonnen dozen. Ging vlot, paar plekken met hoop troep en plastic ertussen. Goed om de praktijk te zien en voelen van dit belangrijke werk", aldus wethouder Klijmij-Van der Laan.

"Mooi begin van de werkweek! Praktijkervaring opdoen met onze mensen op straat", aldus wethouder Van Vugt.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.