Wijzigingen inzameldagen en openingstijden milieu straten rond feestdagen

Tijdens de feestdagen in december en januari zijn er wijzigingen in de inzameling van huishoudelijk afval en de openingstijden van de milieustraten. Op feestdagen zamelt Cyclus geen huishoudelijk afval in. Voor maandag 25 december, dinsdag 26 december 2023 en maandag 1 januari 2024 geldt een inhaaldag. Dit kan een andere dag zijn dan je gewend bent. 

Cyclus afval-app

In de digitale afvalkalender zie je precies op welke (inhaal)dagen wij het huishoudelijk afval komen inzamelen. Bekijk voor de feestdagen daarom goed de data op www.cyclusnv.nl/afvalkalender of in de Cyclus afval-app. Inloggen kan met je postcode en huisnummer. 

Openingstijden milieustraten

Voor de milieustraten in de Cyclusregio gelden andere openingstijden. De milieustraten in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard (Bergambacht) en Waddinxveen zijn op maandag 25 december, dinsdag 26 december en maandag 1 januari gesloten.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.