Cyclus

Wijzigingen inzameling afval rondom feestdagen

Tijdens de feestdagen in december en januari zijn er wijzigingen in de inzameling van huishoudelijk afval en de openingstijden van de milieustraten. 

Inhaaldagen

Op feestdagen zamelt Cyclus geen huishoudelijk afval in. Voor maandag 26 december (tweede kerstdag) geldt een inhaaldag. In de digitale afvalkalender zie je precies op welke (inhaal)dagen de medewerk(st)ers van Cyclus  het huishoudelijk afval komen inzamelen. 

De inzameldata voor 2023 staan in de digitale afvalkalender. Neem een kijkje via www.cyclusnv.nl/afvalkalender of download de Cyclus afval-app. Log in met je postcode en huisnummer. In de afvalkalender zie je wanneer Cyclus  jouw huishoudelijk afval inzamelt in de laatste weken van 2022 en het hele jaar 2023. 
 
Openingstijden milieustraten

Voor de milieustraten in de Cyclus-regio kunnen andere openingstijden gelden. De milieustraten in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard (Bergambacht) en Waddinxveen zijn op: 

  • zaterdag 24 december geopend tot 15u00;
  • maandag 26 december gesloten;
  • zaterdag 31 december geopend tot 15u00. 

Het Grondstoffenplein in Waddinxveen is extra open op dinsdag 27 december van 13u30 tot 16u30. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 15:30

Zeldzaam Mooi Markt komt zondag opnieuw naar Goudse Markt

Op zondag 1 oktober is er weer een Zeldzaam Mooi Markt op het prachtige marktplein de Markt in Gouda. Het Marktplein in Gouda is niet zomaar een plein. Het is hét plein van Gouda. Daarom de perfecte locatie voor twee keer per jaar dé Zeldzaam Mooi Markt.

Advertorial Cursussen en workshops vandaag 10:49

Nieuw bij Volksuniversiteit Gouda: cursus smartphone fotografie

Wat hebben we een mooie zomerse week achter de rug met nog volop gelegenheid voor buitenactiviteiten. Inmiddels is het weer omgeslagen en begint de herfst zijn intrede te doen. Hoogste tijd om je te oriënteren op wat je het komende seizoen aan workshops en cursussen bij Volksuniversiteit Gouda kunt gaan doen.

Advertorial Actie vandaag 10:06

Al 300 Gouwenaars aan het sporten dankzij Volwassenenfonds

In de gemeente Gouda is inmiddels de mijlpaal van de 300ste volwassene behaald die is gaan sporten dankzij een financieel steuntje in de rug. Alleen in 2023 zijn het inmiddels al zo’n 180 Gouwenaars. Volwassenen met een laag inkomen kunnen vanuit het fonds een bijdrage aanvragen van € 250,- per jaar voor deelname aan (wekelijkse) sportactiviteiten. Het Albert Heijn-filiaal in Winkelcentrum Bloemendaal voert in de maand oktober actie voor het Volwassenenfonds.