Advertorial Onderwijs

Wil jij Binnenkijken in het onderwijs?

Heb je altijd al willen werken in het onderwijs of wil je weleens proeven van de sfeer op school? Pak je kans als zij-instromer, onderwijsassistent of klassenassistent en kom BinnenKijken in het Onderwijs! Van maandag 13 tot en met  donderdag 16 maart openen scholen in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen hun deuren voor iedereen die een nieuwe carrière in het primair en voortgezet onderwijs overweegt.

Wil je een rondleiding krijgen of lessen bijwonen? Of liever zelf een proefles geven? Alles kan!

Lees meer op www.binnenkijkenbijbedrijven.nl/onderwijs en meld je uiterlijk 6 maart aan. De onderwijsinstellingen vinden het leuk als je mee doet.

Informatief Event op 16 maart

Speciaal voor alle deelnemers vindt op 16 maart ter afsluiting een leuk en informatief event plaats. Dit is bij De Goudse Waarden. Er is een informatiemarkt, er zijn presentaties, je kunt alle vragen stellen die je wilt, de wethouder en de schoolbesturen zijn er ook. Het wordt heel gezellig met een drankje en een hapje. Noteer vast in je agenda van 16u00 tot 17u30.

Even aanmelden nog.

 

Meer nieuws

Advertorial Exposities vandaag 10:30

De Goudse Waarden en Coornhert gymnasium halen expo De Democratiefabriek naar Gouda

De Goudse Waarden en het Coornhert gymnasium hebben het initiatief genomen om samen de interactieve tentoonstelling ‘Democratiefabriek’ in mei naar Gouda te halen. De tentoonstelling raakt thema’s als democratie, vrijheid en dictatuur, oorlog, maar ook antisemitisme, vooroordelen en nog veel meer.

Advertorial Voor Kinderen vandaag 08:36

Feestelijke opening varkensstal en jubileumjaar kinderboerderij

Kinderboerderij De Goudse Hofsteden bestaat 50 jaar! Dit laten ze daar niet ongemerkt voorbij gaan. Ze openden het jubileumjaar afgelopen zondag met de opening van de varkensstal door  Wethouder Klijmij-van der Laan en Kinderwethouder Luc van Gastel.  In de afgelopen maanden is de varkensstal opgeknapt en opnieuw ingericht. 

Advertorial Theater vandaag 08:24

Ex-profvoetballer Eljero Elia geeft masterclass in schouwburg

De Goudse Schouwburg en gro-up slaan de handen weer ineen voor een nieuwe serie workshops en masterclasses tijdens Express Yourself, het jaarlijkse jongerenproject. De workshopmaand Smaakmakers biedt een unieke kans om jongeren gratis kennis te laten maken met bekende artiesten in de Urban scene, zich te laten inspireren en hun talent te ontwikkelen.

4 en 5 mei gisteren 19:12

Rondleiding ‘Gouda in de oorlog’ op 4 mei op Oude Begraafplaats

Voorafgaand aan het programma op de Markt houdt de Oude Begraafplaats Gouda op zaterdag 4 mei twee keer een rondleiding met als thema ‘Gouda in de oorlog’. De rondleidingen starten om 13u30 en 14u30 en duren ongeveer een uur. Deelname is gratis.