Advertorial Onderwijs

Wil jij Binnenkijken in het onderwijs?

Heb je altijd al willen werken in het onderwijs of wil je weleens proeven van de sfeer op school? Pak je kans als zij-instromer, onderwijsassistent of klassenassistent en kom BinnenKijken in het Onderwijs! Van maandag 13 tot en met  donderdag 16 maart openen scholen in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen hun deuren voor iedereen die een nieuwe carrière in het primair en voortgezet onderwijs overweegt.

Wil je een rondleiding krijgen of lessen bijwonen? Of liever zelf een proefles geven? Alles kan!

Lees meer op www.binnenkijkenbijbedrijven.nl/onderwijs en meld je uiterlijk 6 maart aan. De onderwijsinstellingen vinden het leuk als je mee doet.

Informatief Event op 16 maart

Speciaal voor alle deelnemers vindt op 16 maart ter afsluiting een leuk en informatief event plaats. Dit is bij De Goudse Waarden. Er is een informatiemarkt, er zijn presentaties, je kunt alle vragen stellen die je wilt, de wethouder en de schoolbesturen zijn er ook. Het wordt heel gezellig met een drankje en een hapje. Noteer vast in je agenda van 16u00 tot 17u30.

Even aanmelden nog.

 

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 15:30

Zeldzaam Mooi Markt komt zondag opnieuw naar Goudse Markt

Op zondag 1 oktober is er weer een Zeldzaam Mooi Markt op het prachtige marktplein de Markt in Gouda. Het Marktplein in Gouda is niet zomaar een plein. Het is hét plein van Gouda. Daarom de perfecte locatie voor twee keer per jaar dé Zeldzaam Mooi Markt.

Advertorial Cursussen en workshops vandaag 10:49

Nieuw bij Volksuniversiteit Gouda: cursus smartphone fotografie

Wat hebben we een mooie zomerse week achter de rug met nog volop gelegenheid voor buitenactiviteiten. Inmiddels is het weer omgeslagen en begint de herfst zijn intrede te doen. Hoogste tijd om je te oriënteren op wat je het komende seizoen aan workshops en cursussen bij Volksuniversiteit Gouda kunt gaan doen.

Advertorial Actie vandaag 10:06

Al 300 Gouwenaars aan het sporten dankzij Volwassenenfonds

In de gemeente Gouda is inmiddels de mijlpaal van de 300ste volwassene behaald die is gaan sporten dankzij een financieel steuntje in de rug. Alleen in 2023 zijn het inmiddels al zo’n 180 Gouwenaars. Volwassenen met een laag inkomen kunnen vanuit het fonds een bijdrage aanvragen van € 250,- per jaar voor deelname aan (wekelijkse) sportactiviteiten. Het Albert Heijn-filiaal in Winkelcentrum Bloemendaal voert in de maand oktober actie voor het Volwassenenfonds.