Wil jij de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen live meemaken?

In  het Huis van de Stad is woensdagavond een bijeenkomst waar politieke partijen gezamenlijk de bekendmaking van de voorlopige uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen afwachten. Wil jij de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen live meemaken? Dat kan.  

Ben je benieuwd of de kandidaat van jouw keuze een zetel in de volksvertegenwoordiging heeft bemachtigd? De gemeente Gouda houdt woensdagavond 16 maart, vanaf 21u30 een uitslagenavond in het Huis van de Stad. Op deze avond worden de tussenstanden en voorlopige uitslagen bekend van de stembureaus in de gemeente Gouda.

Verkiezingsuitslagen 

De uitslagen van de verkiezingen worden niet alleen tijdens de uitslagenavond bekendgemaakt. De tussenstanden en de uiteindelijke eindstand (op 17 maart) worden ook op de website www.gouda.nl gepubliceerd.

Live uitzending RTV Gouwestad/Omroep West

Ben je niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn? Je kunt de uitslagen ook volgen via de live uitzending van RTV Gouwestad. Ook Omroep West zal verslag doen van de uitslagenavond.

Je bent welkom

U bent welkom vanaf 21u30 in de raadzaal van het Huis van de Stad. Onder het genot van een hapje en drankje kun je de voorlopige uitslagen en zetelverdeling afwachten onder andere samen met de kandidaat raadsleden. De uitslagen worden pas later op de avond verwacht.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Onderwijs vandaag 10:33

Docent Mark Hagenaars laat leerlingen Gouds Geschiedenis Examen maken

Deze weken worden de centrale examens voor het voortgezet onderwijs afgewerkt. Dit betekent een hoop blokken, samenvattingen maken en oefenexamens doen. Docent geschiedenis Mark Hagenaars van CSG De Goudse Waarden liet zijn vwo-leerlingen in aanloop naar de examentijd zélf examenvragen bedenken.

Advertorial Evenementen vandaag 10:08

Grootste editie ooit van IJssel- en Josephmarkt op tweede Pinksterdag

Bereid je voor op de grootste en meest bruisende editie ooit van de jaarlijkse IJssel- en  Josephmarkt, gehouden op tweede Pinksterdag. De organisatie kondigt aan dat ze dit jaar een recordaantal inschrijvingen heeft ontvangen van  enthousiaste buurtbewoners die hun tweedehands spullen komen verkopen tijdens dit populaire evenement.

Waterpolo vandaag 09:49

Nipte zege waterpoloërs GZC Donk in halve finales play-offs tegen UZSC

De waterpoloërs van GZC Donk hebben vrijdagavond een moeilijke en nipte zege geboekt op USZC. In het Groenhovenbad werd het uiteindelijk 13-12 voor de ploeg van Ingmar Veenhuis, na de periodestanden 2-5, 8-8 en  9-11. Zaterdagavond, aanvang 21u00, speelt GZC Donk de terugwedstrijd in zwembad De Krommerijn in Utrecht.  

Evenementen vandaag 09:02

Openstellingen van voormalige NTC-bunker van PWA-kazerne

De voormalige bunker van het Nationaal Territoriaal Commando – NTC aan de Groen van Prinsterersingel 44 wordt tweemaal voor publiek opengesteld. Op zaterdag 1 juni en zaterdag 15 juni tussen 10u00 en 16u00 is de NTC-bunker open voor het Gouds-publiek en uiteraard ook voor andere belangstellenden.

Afval milieu schoonmaak vandaag 09:00

Arno van Haasterecht wordt directeur Cyclus

De aandeelhouders van Cyclus hebben Arno van Haasterecht benoemd tot directeur van Cyclus. Van Haasterecht (1978) zal per 15 juli 2024 de dagelijkse leiding van het afvalbeheerbedrijf op zich nemen én samen met de medewerkers en andere stakeholders verder bouwen aan de organisatie.