Advertorial Werken

Wil jij een baan bij Trixxo?

Trixxo zoekt en vindt niet alleen uitzendkrachten voor haar relaties. Trixxo zoekt ook regelmatig naar arbeidskrachten die voor het uitzendbureau zelf aan de slag willen gaan. Voor haar vestigingen in Gouda, Alphen aan den Rijn en Rotterdam (Alexander en centrum) is Trixxo Uitzendbureau op zoek naar nieuwe collega’s. Wil jij en ga jij voor die leuke baan bij Trixxo?

Voor de vestigingen Gouda, Alphen aan den Rijn en Rotterdam is Trixxo Uitzendbureau naarstig op zoek naar een Commercieel Medewerker | 33-40 uur | MBO, HAVO, VWO , HBO | Administratief, Commercieel. Ben jij sociaal vaardig, commercieel en sta jij open voor een fantastische functie in een super gezellig bedrijf? Dan is Trixxo Uitzendbureau op zoek naar jou!

Divers en veelzijdig

,,Bij Trixxo vestiging Rotterdam Alexander en Gouda zijn we op zoek naar een nieuwe collega!", aldus een woordvoerder van Trixxo. ,,Wij noemen het een fantastische functie maar waarom dan precies? Commerciële functies kun je in verschillende branches vinden, maar niks is zo divers en veelzijdig als een functie in de uitzendbranche. Wij noemen de functie met een mooi woord: intercedent(e) / uitzendconsulent(e). Jouw hoofdtaak is om ervoor te zorgen dat je een perfecte match maakt tussen kandidaat, dus een klant héél blij maakt met een nieuwe collega en een kandidaat met een nieuwe baan! Deze kandidaten en klanten zijn heel erg divers bij Trixxo, zo hebben we klanten in de bouw, mondzorg, techniek, IT, accountancy, schoonmaak etcetera. Het is dus ontzettend divers en elke nieuwe vacature die we mogen uitzetten is weer een uitdaging..."

,,Naast deze werkzaamheden ben je ook veel bezig met andere activiteiten die uitgevoerd worden", zo gaat de woordvoerder verder. ,,Denk bijvoorbeeld aan het zoeken van kandidaten voor een vacature die we uit hebben staan voor een klant. Dit doen we door het gebruik van verschillende (online) kanalen maar ook door contacten met instellingen. Daarnaast benaderen we ook telefonisch zowel bestaande als mogelijke nieuwe klanten voor kandidaten die ingeschreven zijn en ga je regelmatig langs bij deze klanten. En last but not least voer je ook administratieve werkzaamheden uit! Je bent dus elke dag heel erg veelzijdig bezig, waardoor het nooit gaat vervelen..."

Wat biedt Trixxo?
- Mooie (secundaire) arbeidsvoorwaarden, denk bijvoorbeeld aan een sportschoolabonnement (de rest houden we nog even geheim).
- Een super gezellig team
- Regelmatig leuke uitjes zoals evenementen, etentjes of andere leuke activiteiten
- Veel vrijheid, je hebt de mogelijkheid om je eigen netwerk op te bouwen
- Zelfontwikkeling, er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen
- Waardering, jouw inzet wordt zichtbaar gewaardeerd

Word je hier helemaal enthousiast van? Kijk dan snel of je aan de functie-eisen voldoet!

Vereisten:
- Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau
- Je beschikt bij voorkeur over enige ervaring in (een) commerciele functie(s) (pré)
- Je bent commercieel, creatief, stressbestendig, sociaal en bent niet bang voor acquisitie
- Je werkt nauwkeurig en gaat administratieve taken niet uit de weg
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B
- Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift
- Je bent in voor leuke uitjes en borrels...

Voldoe je aan de functie-eisen? Solliciteer dan snel!

Als intercedent van Trixxo bezit je de meest veelzijdige baan die je je kunt wensen. Je hebt dagelijks contact met werkzoekenden, bestaande klanten en prospects. Je hebt daarnaast veel vrijheid en bent verantwoordelijk voor het behoud en de groei van onze klantenkring. Naast het zelfstandige deel van deze functie is het ook belangrijk om goed samen te kunnen werken met je directe collega’s, andere vestigingen en instanties. .

Ben jij op zoek naar een nieuwe fulltime uitdaging en lijkt het je leuk om aan het werk te gaan voor Trixxo? Solliciteer dan snel!

Neem contact op met Trixxo:

Trixxo Gouda
Stationsplein 1
2801 AK Gouda
Tel: +31(0)182-582811
gouda@ruimbaan.nl
www.ruimbaan.nl

Trixxo Alphen aan den Rijn
Van Boetzelaerstraat 46
2406BG Alphen aan den Rijn
Tel: +31(0)172-44 60 40
E-mail: alphen@ruimbaan.nl
www.ruimbaan.nl

Trixxo Rotterdam Alexandrium
Kleine Beer 19
3067 ZW Rotterdam
Tel: +31(0)10-2206539
rotterdam@ruimbaan.nl
www.ruimbaan.nl

 


Meer nieuws

Koningsdag vandaag 13:01

De Goudse Fruitmachine staat ook weer op Oranjeboulevard

Koning Willem-Alexander viert zaterdag zijn verjaardag. En wij vieren die dag graag met hem mee. En wat is er nou beter dan lekker naar buiten gaan op Koningsdag? Het is dé perfecte dag om de gekste, leukste en grappigste spelletjes te organiseren op straat. Zoals op De Raam aan de Oranjeboulevard. Daar kwamen we de vorige twee jaar De Goudse Fruitmachine van Cora, Annemarie, Christel en André tegen. Een zeer geslaagde actie voor het goede doel, die bovendien de landelijke media haalde. Zaterdag gaan ze op herhaling.

Ere wie ere toekomt vandaag 12:48

Orgelbouwer Adrie Vergeer ontvangt Romke de Waardpenning

Adrie Vergeer, de bekende orgelbouwer én Gouds Ereburger, ontving onlangs de prestigieuze Romke de Waardpenning. Dit gebeurde tijdens de drukbezochte Algemene Ledenvergadering van de Kring van Draaiorgelvrienden in de prachtige orgelzaal van Hans Bekkers in Deurne.

Advertorial Winkels vandaag 11:47

Koninklijke aanbiedingen bij Klant is Koning VIP-avonden Diertotaal Utopia

Diertotaal Utopia heeft iets speciaals voor jou in petto! Op woensdag 24 april in Winkelcentrum Goverwelle en donderdag 25 april in Winkelcentrum Bloemendaal zijn het de Klant is Koning VIP-avonden bij Diertotaal Utopia, met koninklijke aanbiedingen en leuke verrassingen.

Advertorial Koningsdag vandaag 11:34

Oranjeconcert op Koningsdag in Sint Janskerk

Uiteraard wordt op Koningsdag het traditionele Goudse oranjeconcert weer uitgevoerd in de Sint-Jan. Met medewerking van onder meer Gouda’s Harmonie De Pionier en Stedelijke Harmonie Caecilia Gouda.

Sport en recreatie vandaag 10:39

Gemeenteraad unaniem voor verhoging zwemveiligheid kinderen

De Goudse gemeenteraad heeft unaniem gestemd voor een motie die oproept tot het verkennen van mogelijkheden om de zwemveiligheid van Goudse kinderen te verbeteren. De motie, ingediend door de Partij van de Arbeid, de ChristenUnie, GroenLinks, het CDA, de VVD en de SGP, kreeg steun van de rest van de raad.  

Opinie vandaag 10:00

Kleurrijke sokken

Ik was deze week op een jaarlijkse bijeenkomst voor specialisten en klanten van een groot Amerikaans IT-bedrijf. Dit soort bijeenkomsten hebben een huizenhoog yuppie gehalte met grote parkeerplaatsen voor dure auto’s en een hoog ons-kent-ons gehalte.