Advertorial Werken

Wil jij een baan bij Trixxo?

Trixxo zoekt en vindt niet alleen uitzendkrachten voor haar relaties. Trixxo zoekt ook regelmatig naar arbeidskrachten die voor het uitzendbureau zelf aan de slag willen gaan. Voor haar vestigingen in Gouda, Alphen aan den Rijn en Rotterdam (Alexander en centrum) is Trixxo Uitzendbureau op zoek naar nieuwe collega’s. Wil jij en ga jij voor die leuke baan bij Trixxo?

Voor de vestigingen Gouda, Alphen aan den Rijn en Rotterdam is Trixxo Uitzendbureau naarstig op zoek naar een Commercieel Medewerker | 33-40 uur | MBO, HAVO, VWO , HBO | Administratief, Commercieel. Ben jij sociaal vaardig, commercieel en sta jij open voor een fantastische functie in een super gezellig bedrijf? Dan is Trixxo Uitzendbureau op zoek naar jou!

Divers en veelzijdig

,,Bij Trixxo vestiging Rotterdam Alexander en Gouda zijn we op zoek naar een nieuwe collega!", aldus een woordvoerder van Trixxo. ,,Wij noemen het een fantastische functie maar waarom dan precies? Commerciële functies kun je in verschillende branches vinden, maar niks is zo divers en veelzijdig als een functie in de uitzendbranche. Wij noemen de functie met een mooi woord: intercedent(e) / uitzendconsulent(e). Jouw hoofdtaak is om ervoor te zorgen dat je een perfecte match maakt tussen kandidaat, dus een klant héél blij maakt met een nieuwe collega en een kandidaat met een nieuwe baan! Deze kandidaten en klanten zijn heel erg divers bij Trixxo, zo hebben we klanten in de bouw, mondzorg, techniek, IT, accountancy, schoonmaak etcetera. Het is dus ontzettend divers en elke nieuwe vacature die we mogen uitzetten is weer een uitdaging..."

,,Naast deze werkzaamheden ben je ook veel bezig met andere activiteiten die uitgevoerd worden", zo gaat de woordvoerder verder. ,,Denk bijvoorbeeld aan het zoeken van kandidaten voor een vacature die we uit hebben staan voor een klant. Dit doen we door het gebruik van verschillende (online) kanalen maar ook door contacten met instellingen. Daarnaast benaderen we ook telefonisch zowel bestaande als mogelijke nieuwe klanten voor kandidaten die ingeschreven zijn en ga je regelmatig langs bij deze klanten. En last but not least voer je ook administratieve werkzaamheden uit! Je bent dus elke dag heel erg veelzijdig bezig, waardoor het nooit gaat vervelen..."

Wat biedt Trixxo?
- Mooie (secundaire) arbeidsvoorwaarden, denk bijvoorbeeld aan een sportschoolabonnement (de rest houden we nog even geheim).
- Een super gezellig team
- Regelmatig leuke uitjes zoals evenementen, etentjes of andere leuke activiteiten
- Veel vrijheid, je hebt de mogelijkheid om je eigen netwerk op te bouwen
- Zelfontwikkeling, er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen
- Waardering, jouw inzet wordt zichtbaar gewaardeerd

Word je hier helemaal enthousiast van? Kijk dan snel of je aan de functie-eisen voldoet!

Vereisten:
- Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau
- Je beschikt bij voorkeur over enige ervaring in (een) commerciele functie(s) (pré)
- Je bent commercieel, creatief, stressbestendig, sociaal en bent niet bang voor acquisitie
- Je werkt nauwkeurig en gaat administratieve taken niet uit de weg
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B
- Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift
- Je bent in voor leuke uitjes en borrels...

Voldoe je aan de functie-eisen? Solliciteer dan snel!

Als intercedent van Trixxo bezit je de meest veelzijdige baan die je je kunt wensen. Je hebt dagelijks contact met werkzoekenden, bestaande klanten en prospects. Je hebt daarnaast veel vrijheid en bent verantwoordelijk voor het behoud en de groei van onze klantenkring. Naast het zelfstandige deel van deze functie is het ook belangrijk om goed samen te kunnen werken met je directe collega’s, andere vestigingen en instanties. .

Ben jij op zoek naar een nieuwe fulltime uitdaging en lijkt het je leuk om aan het werk te gaan voor Trixxo? Solliciteer dan snel!

Neem contact op met Trixxo:

Trixxo Gouda
Stationsplein 1
2801 AK Gouda
Tel: +31(0)182-582811
gouda@ruimbaan.nl
www.ruimbaan.nl

Trixxo Alphen aan den Rijn
Van Boetzelaerstraat 46
2406BG Alphen aan den Rijn
Tel: +31(0)172-44 60 40
E-mail: alphen@ruimbaan.nl
www.ruimbaan.nl

Trixxo Rotterdam Alexandrium
Kleine Beer 19
3067 ZW Rotterdam
Tel: +31(0)10-2206539
rotterdam@ruimbaan.nl
www.ruimbaan.nl

 


Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 13:22

Derde lekkage dit lopende theaterseizoen bij De Goudse Schouwburg

De Goudse Schouwburg heeft zaterdagmorgen te maken gehad met een derde lekkage in dit lopende theaterseizoen. De lekkage in de keuken kwam boven water bij de voorverkoop van kaarten voor het nieuwe theaterseizoen. Die voorverkoop loopt voorspoedig.

Advertorial Festival vandaag 12:44

Festival Gouda Maakt Toekomst zondag op Goudasfalt

Voor het festival Gouda Maakt Toekomst moet je (een plekje in) de agenda vrij houden. Op zondag 4 juni van 12u00 tot 19u00 is GOUDasfalt DE plek waar je Toekomstmakers ontmoet en geïnspireerd raakt om er zelf één te worden!

Gemeente vandaag 12:06

Gouda wil grote gratis inpandige fietsenstalling met voorzieningen in binnenstad

De gemeente Gouda trekt een miljoen uit voor overdekte fietsenstalling met 750 rekken mét voorzieningen, zoals een toegankelijk openbaar toilet. De beoogde plek is het rijtje panden aan de Nieuwe Markt waarin eerst een reisbureau, een speelgoedwinkel en een kledingzaak zaten. Gouda wil de gratis bewaakte inpandige fietsenstalling Nieuwe Markt per 1 januari 2024 openstellen.

Voetbal vandaag 11:36

Romeo El Bouazatti nieuwe trainer SV Gouda

Ondanks een getekend contract bij SV Gouda besloot trainer Tim den Haan recentelijk toch het komend seizoen bij VV Alblasserdam aan de slag te gaan. Het zeer verraste bestuur van SV Gouda moest op zoek naar een andere trainer en vond hem deze week - al vrij snel - in de persoon van Romeo El Bouazatti.