Wil jij je 'groene vingers' verder ontwikkelen?

Onder leiding van deskundige docenten kun je bij de Volksuniversiteit Gouda je ´groene vingers´ verder ontwikkelen. Dat kan in de vorm van het maken van allerlei groendecoraties, maar ook op het gebied van het ontwerpen, beplanten of onderhouden van uw tuin.  

Paas-/voorjaarsstilleven

Voor woensdag 6 april staat het maken van paas-/voorjaarsstilleven op het programma. Onder de cursuscode: HVT003. Je maakt deze avond op basis van een takkenframe een prachtig stilleven met daarin leuke flesjes met voorjaarsbloemen, eitjes een afgewerkt met mos en veertjes.
 
Meer informatie
Datum: Woensdag 6 april 2022
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 19u30
Prijs: € 18,00
Docent Hanneke van Popering
Extra kosten: € 19,00 voor materiaal, contant en gepast aan de docent te betalen.
Zelf meenemen: snoeischaar en evt draadtangetje.
Tijd: 19u30-21u30
Locatie: CSG De Goudse Waarden, locatie Kanaalstraat

Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Exposities vandaag 14:23

Expositie Freedom Seekers van Jet ter Halle

Wat is vrijheid voor jou? Voor documentaire fotograaf Jet ter Halle was dit je voeten volgen zonder iets te willen of te moeten. In Parijs veranderde haar perspectief door Aslam, Courage, Oscar en Vlad. Zij kwamen alleen te staan, verkeerde in angst voor hun leven en ontvluchtte hun land om zich vrij te kunnen uiten ongeacht hun seksuele oriëntatie. De documentaire ‘Freedom Seekers’ is te bewonderen samen met een fotocollectie van Ter Halle haar reizen. Te zien in Stadskant, Stationsplein 8.

Waterpolo vandaag 12:53

Landskampioen GZC Donk wint eenvoudig van PSV

De Eredivisie Heren is van start gegaan. Op zaterdag won GZC Donk zoals verwacht vrij eenvoudig. De regerend  landskampioen uit Gouda stuurde PSV met 18-12 huiswaarts.

Bankzaken vandaag 11:34

ING-bank leeg gehaald

De laatste bank in de binnenstad van Gouda, waar we nog gewoon geldzaken kunnen doen aan de balie en geld kunnen opnemen en pinnen, sloot onlangs de deuren. Na de Rabobank, ABN Amro, SNS Bank ging ook de ING Bank in de Wijdstraat 1 dicht. Dat gebeurde per 31 augustus. De ING-bank wordt nu leeg gehaald.