Wild, Wine, Business meeting INTO business Gouda en Alphen bij Sligro Gouda
Voor tachtig actieve Goudse en regionale ondernemers stond woensdagavond 16 oktober in het teken van netwerken, culinaire verwennerij en inspiratie tijdens de Wild, Wine, Business bijeenkomst bij Sligro Gouda. De organisatie was in handen van INTO business Gouda en Alphen aan den Rijn en Sligro Gouda.
Bubbels
De avond begon plenair met een ontvangst in de sfeervolle brasserie van Sligro Gouda, waar iedereen hartelijk werd verwelkomd met een glaasje bubbels.
Na de ontvangst namen Werner van den Bosch, uitgever van INTO business Gouda en Alphen aan den Rijn, en Robert-Jan Wijnhoud, vestigingsdirecteur van Sligro Gouda, het woord. Zij heetten de aanwezigen welkom en benoemden het belang van de laagdrempelige culinaire netwerkbijeenkomst om ondernemers uit verschillende sectoren samen te brengen en te inspireren. Zeker zo voor de feestdagen.
Culinaire ontdekkingsreis
Na de opening werd de groep verdeeld in kleinere teams om in alle rust en informele setting te netwerken en te genieten van de culinaire ervaringen die voor hen waren voorbereid. Onder begeleiding van enthousiaste medewerk(st)ers van Sligro Gouda gingen de ondernemers op culinaire ontdekkingsreis door de winkel, waar ze door het hele pand langs verschillende proeverijen liepen.
Hert en ree
Het thema van de avond, Wild, Wine en Business, werd op bijzondere wijze ingevuld. De ondernemers konden genieten van specifieke wildgerechten (zoals hert en ree) en verschillende soorten kazen, begeleid door een zorgvuldig geselecteerde reeks wijnen. Maar er werd ook heerlijke koffie en cappuccino gemaakt en geschonken, smaakvol in combinatie met een mierzoete tarte tatin. Tussen de gerechten door werd er volop genetwerkt, wat de avond zowel zakelijk als sociaal waardevol maakte.
Als afsluiter werden de smaakpapillen nogmaals getrakteerd op en gemasseerd met mooie wijnen van de Sligro in de Brasserie.