Advertorial Algemeen

Winter-editie Oly's Kinderkledingbeurs in clubhuis Olympia

De rekken zijn gevuld, jongenskleding, meisjesmode, de winter-editie van Oly's Kinderkledingbeurs gaat van start. Dinsdag 3 tot en met woensdag 4 oktober is het clubhuis van voetbalvereniging Olympia omgetoverd tot een kinderkledingwinkel, waar je tegen kleine prijzen pareltjes mooie (merk)kleding vindt in de maten 86 tot en met 176/S.  

kledingbeurs oly olympia.jpg

Wintergarderobe

Langzaamaan worden de dagen kouder en donkerder. Hoog tijd voor het uitzoeken van een wintergarderobe.
In deze onzekere tijden geen overbodige luxe! Gelukkig hangen de kledingrekken bij Oly’s kinderkledingbeurs vol
met warme, modieuze en kwalitatief goede tweedehands winterkleding.

Op dinsdag 3 en woensdagochtend 4 oktober is de voetbalkantine van Olympia omgetoverd tot een  kinderkledingwinkel, waar je tegen kleine prijzen mooie kinderkleding kan vinden in de maten 86 t/m 176/S.

Mooi setje

De organisatie, in handen van Annelies, Fleur en Monique (zie frontfoto), verwacht meer dan 120 bezoekers verdeeld over de twee dagen. Ze doen dat al weer voor de 14de keer. “Het is altijd zo fijn om onze klanten blij te maken met leuke items. De trotse gezichtjes van de kids als ze een mooi setje hebben uitgezocht, zijn onbetaalbaar...”

Wil je ook komen winkelen op onze beurs? Je bent van harte welkom! Op dinsdag kun je een winkelmoment reserveren via https://www.supersaas.nl/schedule/Oly%27s_kinderkledingbeurs/Winterbeurs_2022

Op woensdagochtend is er vrije inloop van 8u30-12u00.
 
Oly’s kinderkledingbeurs-wintereditie vindt plaats op 3 en 4 oktober in het clubhuis van GC&FC Olympia
aan de Bodegraafsestraatweg 52 in Gouda. Tot dan!


Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 14:42

Goudse bussen staan zaterdag ook even stil vanwege geweld tegen conducteur

Naast de treinen staan ook de bussen van regionale streekvervoerders zaterdag om 22u30 drie minuten stil vanwege de mishandeling van een NS-conducteur. Het gaat om bussen van onder meer Arriva, Keolis, Qbuzz en Connexxion. NS sluit bovendien kort de stationswinkels.

Ontmoetingsplaats vandaag 12:05

Preek van de Leek dit keer door Mireille Pondman

Mireille Pondman houdt op zondag 21 april, vanaf 16u00 haar Preek van de Leek in de Sint-Joostkapel. Als bestuurskundige & museoloog zet zij zich in voor openbare bibliotheken en musea. Sinds 2022 is ze zakelijk directeur van de Anne Frank Stichting en in haar vrije tijd voorzitter van Poetry International. Haar Preek van de Leek is getiteld: ‘Een pleidooi voor meer nieuwsgierigheid’. Deze Preek van de Leek is de laatste van een serie van vier in het voorjaar 2024. 

Advertorial Voor Kinderen vandaag 11:42

Kinderboerderij viert 50-ste verjaardag met heropening opgeknapte varkensstal

Er is de afgelopen weken op Kinderboerderij De Goudse Hofsteden hard gewerkt in de varkensstal. De muren en kozijnen zijn geschilderd en de nieuwe hekken geplaatst. Op zondag 21 april wordt de stal heropend. Tijdens deze feestelijke dag viert de kinderboerderij ook de start van het bijzondere jubileumjaar. Kinderboerderij De Goudse Hofsteden bestaat namelijk 50 jaar!

Advertorial Winkels vandaag 11:20

Feestelijke opening Action Winkelcentrum Bloemendaal

Action Winkelcentrum Bloemendaal is zaterdagmorgen om 8u30 feestelijke open gegaan. Het is de 416de vestiging in Nederland en de tweede in Gouda. De populaire winkelketen heeft in het winkelcentrum zo'n duizend vierkante meter op de eerste verdieping van het Goudse winkelcentrum. Action heeft ook meteen een mooie actie: iedere bezoeker krijgt een big shopper en een kraskaart.

Sport vandaag 10:55

Bekeravontuur Goudse hockeydames voorbij

Er komt niets na Groningen. Het prachtige bekeravontuur van de dames van GMHC kwam vrijdagavond met een 3-0 nederlaag tegen GHBS ten einde. Dat lijkt een kansloze nederlaag, maar dat was het absoluut niet. De ruim honderd met bus en auto’s meegereisde supporters zagen hun favorieten de eerste klasser zeer goed partij geven.

Verkeer en vervoer gisteren 19:33

Spoorstraat voor laatste keer afgesloten voor werkzaamheden aan viaduct

Let op: dit weekend is de derde en laatste afsluiting voor werkzaamheden aan het viaduct Noothoven van Goorstraat. Dit vanwege het aanbrengen van een betonlaag op het nieuwe viaduct. De Spoorstraat is daarvoor afgesloten van vrijdag 19 april 21u00 tot uiterlijk zondagochtend 21 april 6u00.