Advertorial Algemeen

Winter-editie Oly's Kinderkledingbeurs bij Olympia

De rekken zijn gevuld, jongenskleding, meisjesmode, de winter-editie van Oly's Kinderkledingbeurs gaat van start.Dinsdag 27 tot en met woensdag 29 september is het clubhuis van voetbalvereniging Olympia omgetoverd tot een kinderkledingwinkel, waar je tegen kleine prijzen pareltjes mooie (merk)kleding vindt in de maten 86 tot en met 176/S.  

kledingbeurs oly olympia.jpg

Wintergarderobe

Langzaamaan worden de dagen kouder en donkerder. Hoog tijd voor het uitzoeken van een wintergarderobe.
In deze onzekere tijden geen overbodige luxe! Gelukkig hangen de kledingrekken bij Oly’s kinderkledingbeurs vol
met warme, modieuze en kwalitatief goede tweedehands winterkleding.

Op dinsdag 27 en woensdagochtend 28 september is de voetbalkantine van Olympia omgetoverd tot een  kinderkledingwinkel, waar je tegen kleine prijzen mooie kinderkleding kan vinden in de maten 86 t/m 176/S.

Mooi setje

De organisatie, in handen van Annelies, Fleur en Monique (zie frontfoto), verwacht meer dan 120 bezoekers verdeeld over de twee dagen. Ze doen dat al weer voor de 12de keer. “Het is altijd zo fijn om onze klanten blij te maken met leuke items. De trotse gezichtjes van de kids als ze een mooi setje hebben uitgezocht, zijn onbetaalbaar...”


 
Wil je ook komen winkelen op onze beurs? Je bent van harte welkom! Op dinsdag kun je een winkelmoment reserveren via https://www.supersaas.nl/schedule/Oly%27s_kinderkledingbeurs/Winterbeurs_2022

Op woensdagochtend is er vrije inloop van 8u30-12u00.
 
Oly’s kinderkledingbeurs-wintereditie vindt plaats op 27 een 28 september in het clubhuis van GC&FC Olympia
aan de Bodegraafsestraatweg 52 in Gouda. Tot dan!


Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 11:18

Politie waarschuwt voor malafide stroopwafelverkoper

Agenten waarschuwen voor een man die Goudse stroopwafels verkoopt in de gemeente Reimerswaal. De man zou ook chocolade verkopen, maar eigenlijk heeft hij hele andere plannen. Volgens de politie is er sprake van iemand die met een babbeltruc diefstallen wil plegen. Of het om een Goudse stroopwafelverkoper gaat, is niet bekend.

Advertorial Winkels vandaag 10:34

GoStores Woonmaand bij GoStores Gouda

Het is weer oktober en dat betekent dat we ons weer opmaken voor de herfst! Tijd om het binnen weer gezellig te maken, je zomerdekbed in te ruilen voor wat warmers en om eindelijk die tocht-strips te installeren. De hele maand oktober staat GoStores Gouda in het teken van wonen! Iedere week vind je een leuke blog met de laatste woontrends of een leuke winactie. Maak kans op mooie woonprijzen t.w.v. 250 euro.

Verkeer en vervoer vandaag 10:16

Brugwachtershuisje Steve Bikobrug is niet meer (nodig)

Het brugwachtershuisje van de Steve Bikobrug is maandag verwijderd.  Het huisje is niet meer nodig. De brug is opgeknapt en de brugbediening is verplaatst naar het Huis van de Stad. De brug wordt nu op afstand bediend.    

Gemeente vandaag 09:59

Nieuwe bijbaan voor wethouder Thierry van Vlugt

De Goudse wethouder Thierry van Vugt heeft er een nieuwe bijbaan bij. Van Vugt is deze week benoemd tot voorzitter van de Groenalliantie Midden-Holland. Van Vugt is sinds oktober vorig jaar ook voorzitter van het Dagelijks Bestuur van de Omgevingsdienst Midden Holland, kortweg en beter bekend als ODMH. En hij is voorzitter van het Streekarchief Hollands Midden. Dit alles naast zijn drukke baan als wethouder. "Het zijn geen bijbaantjes  maar een verantwoordelijkheid die inherent is aan je wethoudersrol en de regionale samenwerking die daarvoor nodig is", zo pareert Van Vugt.

Gezondheid en welzijn vandaag 09:22

Wanneer ben jij aan de beurt?

60-plussers, de griepprik groep en mensen met een hoger medisch risico worden nu uitgenodigd voor de Corona herhaalprik. Daarna kan iedereen vanaf 12 jaar uit voorzorg een herhaalprik krijgen. Weten welk geboortejaar aan de beurt is? Kijk dan op www.rijksoverheid.nl/herhaalprik

Calamiteiten vandaag 09:00

Politie schrijft zestien boetes uit bij bromfiets controle aan Ronsseweg

Agenten van politie Basisteam Gouda hebben donderdagmorgen aan de Ronsseweg een zogeheten MONO en bromfietscontrole gehouden. MONO rijden, dat is ongestoord, zonder afleiding van je mobiele telefoon, onderweg zijn. Met deze controles wil de politie de kans op ongelukken verkleinen.