Advertorial Algemeen

Winter-editie Oly's Kinderkledingbeurs in clubhuis Olympia

De rekken zijn gevuld, jongenskleding, meisjesmode, de winter-editie van Oly's Kinderkledingbeurs gaat van start. Dinsdag 3 tot en met woensdag 4 oktober is het clubhuis van voetbalvereniging Olympia omgetoverd tot een kinderkledingwinkel, waar je tegen kleine prijzen pareltjes mooie (merk)kleding vindt in de maten 86 tot en met 176/S.  

kledingbeurs oly olympia.jpg

Wintergarderobe

Langzaamaan worden de dagen kouder en donkerder. Hoog tijd voor het uitzoeken van een wintergarderobe.
In deze onzekere tijden geen overbodige luxe! Gelukkig hangen de kledingrekken bij Oly’s kinderkledingbeurs vol
met warme, modieuze en kwalitatief goede tweedehands winterkleding.

Op dinsdag 3 en woensdagochtend 4 oktober is de voetbalkantine van Olympia omgetoverd tot een  kinderkledingwinkel, waar je tegen kleine prijzen mooie kinderkleding kan vinden in de maten 86 t/m 176/S.

Mooi setje

De organisatie, in handen van Annelies, Fleur en Monique (zie frontfoto), verwacht meer dan 120 bezoekers verdeeld over de twee dagen. Ze doen dat al weer voor de 14de keer. “Het is altijd zo fijn om onze klanten blij te maken met leuke items. De trotse gezichtjes van de kids als ze een mooi setje hebben uitgezocht, zijn onbetaalbaar...”

Wil je ook komen winkelen op onze beurs? Je bent van harte welkom! Op dinsdag kun je een winkelmoment reserveren via https://www.supersaas.nl/schedule/Oly%27s_kinderkledingbeurs/Winterbeurs_2022

Op woensdagochtend is er vrije inloop van 8u30-12u00.
 
Oly’s kinderkledingbeurs-wintereditie vindt plaats op 3 en 4 oktober in het clubhuis van GC&FC Olympia
aan de Bodegraafsestraatweg 52 in Gouda. Tot dan!


Meer nieuws

Energie gisteren 19:00

Wellicht veld met zonnepanelen naast voetbalcomplex DONK

Vorig jaar zijn Goudse inwoners gevraagd op welke locaties zonnevelden gewenst zijn en waar niet. Daaruit is naar voren gekomen dat in Gouda voorlopig maar één zoeklocatie mogelijk is: naast het voetbalveld van Donk.

Archeologie gisteren 18:46

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.