GoStores Gouda
Advertorial Winkels

Word Vriend van GoStores Gouda en maak kans op prijzen

Inwoners van Gouda en omstreken krijgen nu de kans om op een unieke manier verbonden te blijven met hun favoriete woonboulevard, GoStores. Door simpelweg vriend te worden van GoStores Gouda op Instagram, kunnen deelnemers meedingen naar prachtige prijzen en profiteren van speciale acties.

gostores vriend gostoresvriend.jpg

Hoe doe je mee?

Het manier om vriend te worden van GoStores Gouda is eenvoudig en snel. Hier zijn de stappen:

  1. Volg GoStores op Instagram: Zoek naar het Instagram-account van GoStores Gouda en druk op de 'Volgen'-knop. Dit is de eerste stap om deel te nemen aan de acties.
  2. Blijf op de Hoogte: Houd zowel de website van GoStores als hun Instagram-pagina goed in de gaten. Hier worden alle nieuwe acties en winacties aangekondigd.
  3. Deelname aan Vriendenacties: GoStores houdt regelmatig speciale vriendenacties die herkenbaar zijn aan het speciale GoStores Vriend logo. Door aan deze acties deel te nemen, maak je kans op mooie prijzen.

Wat zijn de prijzen?

Hoewel GoStores nog niet alle details heeft vrijgegeven, beloven ze dat er dit jaar meerdere vriendenacties op de planning staan. De prijzen variëren van winkeltegoed tot exclusieve woonaccessoires en meer. Iedere actie biedt iets unieks, waardoor het zeker de moeite waard is om vriend te worden en deel te nemen.

Waarom meedoen?

Behalve de kans om fantastische prijzen te winnen, biedt het volgen van GoStores Gouda op Instagram de mogelijkheid om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste trends, aanbiedingen en evenementen op de woonboulevard. Het is een win-win situatie voor iedereen die van interieur en woonaccessoires houdt.

Conclusie

Voor degenen die hun woonruimte willen verfraaien en van verrassingen houden, is het nu het perfecte moment om vriend te worden van GoStores Gouda. Volg de eenvoudige stappen, neem deel aan de vriendenacties en wie weet loop jij binnenkort weg met een van de prachtige prijzen.

Houd de GoStores-pagina en hun Instagram in de gaten voor de laatste updates en actievoorwaarden. Veel succes aan alle deelnemers en Vrienden van GoStores Gouda!

Tip

Volg Facebook en Instagram van GoStores Gouda om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en leukste acties. Veel shop plezier! 

Dé winkelboulevard van Gouda

Bij GoStores Gouda vind je alles voor wonen, klussen en outdoor. Hier zijn gevestigd: Auping Plaza, Beter Bed, Bruynzeel Keukens, CarpetRight, Goudse Vloeren, Gamma, Henders & Hazel, Kwantum, Lunchroom Go-in, Profijt Meubel, Prominent, Pronto Wonen, Sani4All, SuperKeukens, Swiss Sense, Vrijbuiter, Xooon, X2O Badkamers, Wereldrestaurant Atlantis. Parkeren is gratis!

Meer informatie:  www.gouda.gostores.nl I www.facebook.com/gostoresgouda I www.instagram.com/gostoresgouda


Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.