Museum Gouda

Workshop Flower Power op je mok in Museum Gouda

Zin om lekker creatief bezig te zijn in de herfstvakantie? Geef je dan op voor de workshop Flower Power op je mok, helemaal in de sfeer van de Flower power tentoonstelling in Museum Gouda. Eén zaal in het museum staat vol fantastisch versierd plateel. Wat dat is? Een bijzonder soort aardewerk dat eeuwenlang hier in Gouda is gemaakt en versierd.  

Op donderdag 27 oktober word je zélf plateelkunstenaars. Geïnspireerd door de zwierige bloemen op vazen en borden uit de collectie van Museum Gouda, gebruik je je eigen fantasie en verschillende materialen om een witte mok tot een kleurrijk bloemenfeestje om te toveren.

De workshop wordt gehouden van 11u00 tot 12u30 en is geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Kosten zijn € 5,-.

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Exposities vandaag 14:23

Expositie Freedom Seekers van Jet ter Halle

Wat is vrijheid voor jou? Voor documentaire fotograaf Jet ter Halle was dit je voeten volgen zonder iets te willen of te moeten. In Parijs veranderde haar perspectief door Aslam, Courage, Oscar en Vlad. Zij kwamen alleen te staan, verkeerde in angst voor hun leven en ontvluchtte hun land om zich vrij te kunnen uiten ongeacht hun seksuele oriëntatie. De documentaire ‘Freedom Seekers’ is te bewonderen samen met een fotocollectie van Ter Halle haar reizen. Te zien in Stadskant, Stationsplein 8.

Waterpolo vandaag 12:53

Landskampioen GZC Donk wint eenvoudig van PSV

De Eredivisie Heren is van start gegaan. Op zaterdag won GZC Donk zoals verwacht vrij eenvoudig. De regerend  landskampioen uit Gouda stuurde PSV met 18-12 huiswaarts.

Bankzaken vandaag 11:34

ING-bank leeg gehaald

De laatste bank in de binnenstad van Gouda, waar we nog gewoon geldzaken kunnen doen aan de balie en geld kunnen opnemen en pinnen, sloot onlangs de deuren. Na de Rabobank, ABN Amro, SNS Bank ging ook de ING Bank in de Wijdstraat 1 dicht. Dat gebeurde per 31 augustus. De ING-bank wordt nu leeg gehaald.