Advertorial Winkels

X2O Badkamers binnenkort op GoStores Gouda

GoStores Gouda wordt binnenkort uitgebreid en versterkt met X2O Badkamers. Duik straks in een bad vol inspiratie en mogelijkheden, vind wat je zoekt in het advies en ontdek alle tips & tricks voor onderhoud in de badkamer. Met de komst van X2O Badkamers is GoStores Gouda weer helemaal gevuld en 100 procent bezet. Ga eens kijken en laat je inspireren. 

X²O Badkamerspecialist GoStores Gouda

Bij X²O Badkamers GoStores Gouda vind je binnenkort 1.700m² badkamerinspiratie en 70 volledige, realistische badkameropstellingen. Elke badkamer kan je als totaalconcept overnemen of volledig personaliseren. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos. Bij X²O Badkamers GoStores Gouda ontdek je alle bekende A-merken en diverse merken die exclusief bij X²O verkrijgbaar zijn. 

Badkamerspecialist X²O Badkamers staat garant voor méér badkamer. Dit door het enorme assortiment waardoor je méér keuze hebt, méér kortingen tot wel 50%! En méér service dankzij de goed opgeleide en gepassioneerde badkamerspecialisten.

Laat je online inspireren of kom binnenkort naar de showroom met meer dan 70 badkamers op GoStores Gouda. 

Dé winkelboulevard van Gouda 

GoStores is dé winkelboulevard van Gouda met alles voor wonen, klussen, eten en outdoor op één plek. Dichtbij de A12 met ruim 1.000 gratis parkeerplaatsen.

Bij GoStores Gouda vind je alles voor wonen, klussen en outdoor. Hier zijn gevestigd: Auping Plaza, Beddenreus, Beter Bed, Bruynzeel Keukens, CarpetRight, Floor Outlet, Gamma, Henders & Hazel, Kwantum, Lunchroom Go-in, Profijt Meubel, Prominent, Pronto Wonen, Sani4All, SuperKeukens, Swiss Sense, Vrijbuiter, Xooon, X2O Badkamers, Wereldrestaurant Atlantis. 

Parkeren is gratis!

Meer informatie: www.gouda.gostores.nl I www.facebook.com/gostoresgouda I www.instagram.com/gostoresgouda


Meer nieuws

Ontmoetingsplaats vandaag 18:51

Lentegesprekken brengen de buurt dichter bij elkaar

Wat zou er gebeuren als je met zes buren bij elkaar komt en echt naar elkaar zou luisteren? Gouda Bruist organiseert in mei en juni Lentegesprekken om Gouwenaars te stimuleren om een gesprek te organiseren in de huiskamer of in het buurthuis. Eerder al voor de Wintergesprekken en nu voor de Lentegesprekken wordt de werkvorm ‘Stroopwafel Gesprekken’ gebruikt.

Advertorial Onderwijs vandaag 18:45

Geschiedenisdocent Mark Hagenaars laat leerlingen Gouds Geschiedenis Examen maken

In mei staan de centrale examens voor het voortgezet onderwijs weer voor de deur. Dit betekent een hoop blokken, samenvattingen maken en oefenexamens doen. Docent geschiedenis Mark Hagenaars van CSG De Goudse Waarden liet zijn vwo-leerlingen in aanloop naar de examentijd zélf examenvragen bedenken.

Algemeen vandaag 18:43

Wandel mee voor vrijheid en vrede!

Zondag 5 mei viert Gouda haar vrijheid. Maar rondom, dichtbij en verder weg, leven mensen in onvrijheid en heerst er oorlog. Hoe vanzelfsprekend zijn vrijheid en vrede eigenlijk? Hoe is het als je niet jezelf mag zijn – of om te moeten vluchten? En hoe kunnen mensen ondanks hun verschillen vreedzaam samenleven?

Advertorial Winkels vandaag 17:47

Actie bij opening ACTION: iedereen big shopper en kraskaart

Action Winkelcentrum Bloemendaal gaat zaterdag 20 april vanaf 8u30 feestelijke open. De populaire winkelketen opent de winkel van zo'n duizend vierkante meter op de eerste verdieping van het Goudse winkelcentrum. Action heeft ook meteen een mooie actie: iedere bezoeker krijgt een big shopper en een kraskaart.