GoStores Gouda
Advertorial Winkels

X2O Badkamers op GoStores Gouda feestelijk geopend

GoStores Gouda is sinds dinsdag uitgebreid en versterkt met X2O Badkamers. Duik in een bad vol inspiratie en mogelijkheden, vind wat je zoekt in het advies en ontdek alle tips & tricks voor onderhoud in de badkamerMet de komst van X2O Badkamers is GoStores Gouda weer helemaal gevuld en voor 100 procent bezet. Ga eens kijken en laat je inspireren. 

gostores gouda X20 opening winkel.jpg

X²O Badkamerspecialist GoStores Gouda

Bij X²O Badkamers GoStores Gouda vind je 1.700m² badkamerinspiratie en 70 volledige, realistische badkameropstellingen. Elke badkamer kan je als totaalconcept overnemen of volledig personaliseren. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos. Bij X²O Badkamers GoStores Gouda ontdek je alle bekende A-merken en diverse merken die exclusief bij X²O verkrijgbaar zijn. 

gostores gouda X20 opening ballonnen.jpg

Dromen

Bij X²O Badkamers Gouda vind je de badkamer waarvan je niet dúrft de dromen! De showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1.700m² en 70 badkameropstellingen vol badkamerinspiratie voor elke stijl én voor elk budget.

Van vrijstaande baden en inloopdouches tot badkamermeubelsets en een uitgebreid assortiment aan kranen, toiletten en spiegels. Kortom, alles wat je nodig hebt voor jouw droombadkamer. Je vindt hier collecties van a-labels als Grohe, Geberit, Duravit en Villeroy & Boch en andere diverse merken die exclusief bij X²O Badkamers verkrijgbaar zijn.

gostores gouda X20 kranen.jpg

Voorproefje

In de showroom krijg je een voorproefje van hoe de badkamer er bij jou thuis zou kunnen uitzien. Dit door de 70 realistische badkameropstellingen. Het team van badkamerexperts luistert graag goed naar jouw wensen. Zo zorgen de experts er samen voor dat je met een badkamer naar huis gaat waar je écht blij van wordt.

Hoe weten ze dat bij X20 zo zeker? Door jou – als je dat wenst – een transparante offerte te bieden. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaald. Geen eindeloos ge-onderhandel of bang zijn dat jouw buurman minder voor dezelfde badkamer betaalt. Zo geniet je écht van jouw nieuwe badkamer.

Badkamerspecialist X²O Badkamers staat garant voor méér badkamer. Dit door het enorme assortiment waardoor je méér keuze hebt, méér kortingen tot wel 50%! En méér service dankzij de goed opgeleide en gepassioneerde badkamerspecialisten.

Bovendien ontvang je tot 8 jaar garantie op jouw badkamer (dat is behoorlijk lang vergeleken met de concurrenten). Benieuwd naar wat de showroom in Gouda voor jou in petto heeft? Kom dan gerust langs in de showroom en ontdek het ruime assortiment óf neem eens een kijkje in onze webshop!

Laat je online inspireren of kom binnenkort naar de showroom met meer dan 70 badkamers op GoStores Gouda. 

Dé winkelboulevard van Gouda 

GoStores is dé winkelboulevard van Gouda met alles voor wonen, klussen, eten en outdoor op één plek. Dichtbij de A12 met ruim 1.000 gratis parkeerplaatsen.

Bij GoStores Gouda vind je alles voor wonen, klussen en outdoor. Hier zijn gevestigd: Auping Plaza, Beddenreus, Beter Bed, Bruynzeel Keukens, CarpetRight, Floor Outlet, Gamma, Henders & Hazel, Kwantum, Lunchroom Go-in, Profijt Meubel, Prominent, Pronto Wonen, Sani4All, SuperKeukens, Swiss Sense, Vrijbuiter, Xooon, X2O Badkamers, Wereldrestaurant Atlantis. 

Parkeren is gratis!

Meer informatie: www.gouda.gostores.nl I www.facebook.com/gostoresgouda I www.instagram.com/gostoresgouda


Meer nieuws

Verkeer en vervoer gisteren 19:33

Spoorstraat voor laatste keer afgesloten voor werkzaamheden aan viaduct

Let op: dit weekend is de derde en laatste afsluiting voor werkzaamheden aan het viaduct Noothoven van Goorstraat. Dit vanwege het aanbrengen van een betonlaag op het nieuwe viaduct. De Spoorstraat is daarvoor afgesloten van vrijdag 19 april 21u00 tot uiterlijk zondagochtend 21 april 6u00. 

Voetbal gisteren 19:20

Jodan Boys VR1 verdedigt koppositie tegen Ter Leede VR2

Jodan Boys VR1 speelt zaterdag een belangrijke thuiswedstrijd tegen Ter Leede VR2. Met nog drie wedstrijden voor de boeg heeft Jodan Boys VR1 drie verliespunten minder dan Be Quick VR1, Saestum VR2 en Reiger Boys VR1. De strijd om het kampioenschap ligt nog volledig open en het zullen spannende weken worden.

Advertorial Festival gisteren 19:09

Kom jij ook naar Gouds Bierfestival in Burgerhal Stadhuis?

Gouda Bierstad houdt op zondag 21 april haar tweede bierfestival in de Burgerhal van het Stadhuis. Heb jij al een kaartje? De kaarten kosten € 25,-. Hiervoor krijg je vier muntjes en een Gouda Bierstad proefglas.

Ontmoetingsplaats gisteren 18:51

Lentegesprekken brengen de buurt dichter bij elkaar

Wat zou er gebeuren als je met zes buren bij elkaar komt en echt naar elkaar zou luisteren? Gouda Bruist organiseert in mei en juni Lentegesprekken om Gouwenaars te stimuleren om een gesprek te organiseren in de huiskamer of in het buurthuis. Eerder al voor de Wintergesprekken en nu voor de Lentegesprekken wordt de werkvorm ‘Stroopwafel Gesprekken’ gebruikt.

Advertorial Theater gisteren 18:47

Dit is het programma van De Goudse Schouwburg

Het theaterseizoen in De Goudse Schouwburg is bezig met de tweede helft. Deze voorstellingen kun je de komende weken verwachten, zien en horen. De lijst is lang, er is voldoende keus. 

Advertorial Onderwijs gisteren 18:45

Geschiedenisdocent Mark Hagenaars laat leerlingen Gouds Geschiedenis Examen maken

In mei staan de centrale examens voor het voortgezet onderwijs weer voor de deur. Dit betekent een hoop blokken, samenvattingen maken en oefenexamens doen. Docent geschiedenis Mark Hagenaars van CSG De Goudse Waarden liet zijn vwo-leerlingen in aanloop naar de examentijd zélf examenvragen bedenken.