GoStores Gouda
Advertorial Winkels

X2O Badkamers op GoStores Gouda feestelijk geopend

GoStores Gouda is sinds dinsdag uitgebreid en versterkt met X2O Badkamers. Duik in een bad vol inspiratie en mogelijkheden, vind wat je zoekt in het advies en ontdek alle tips & tricks voor onderhoud in de badkamerMet de komst van X2O Badkamers is GoStores Gouda weer helemaal gevuld en voor 100 procent bezet. Ga eens kijken en laat je inspireren. 

gostores gouda X20 opening winkel.jpg

X²O Badkamerspecialist GoStores Gouda

Bij X²O Badkamers GoStores Gouda vind je 1.700m² badkamerinspiratie en 70 volledige, realistische badkameropstellingen. Elke badkamer kan je als totaalconcept overnemen of volledig personaliseren. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos. Bij X²O Badkamers GoStores Gouda ontdek je alle bekende A-merken en diverse merken die exclusief bij X²O verkrijgbaar zijn. 

gostores gouda X20 opening ballonnen.jpg

Dromen

Bij X²O Badkamers Gouda vind je de badkamer waarvan je niet dúrft de dromen! De showroom heeft een oppervlakte van maar liefst 1.700m² en 70 badkameropstellingen vol badkamerinspiratie voor elke stijl én voor elk budget.

Van vrijstaande baden en inloopdouches tot badkamermeubelsets en een uitgebreid assortiment aan kranen, toiletten en spiegels. Kortom, alles wat je nodig hebt voor jouw droombadkamer. Je vindt hier collecties van a-labels als Grohe, Geberit, Duravit en Villeroy & Boch en andere diverse merken die exclusief bij X²O Badkamers verkrijgbaar zijn.

gostores gouda X20 kranen.jpg

Voorproefje

In de showroom krijg je een voorproefje van hoe de badkamer er bij jou thuis zou kunnen uitzien. Dit door de 70 realistische badkameropstellingen. Het team van badkamerexperts luistert graag goed naar jouw wensen. Zo zorgen de experts er samen voor dat je met een badkamer naar huis gaat waar je écht blij van wordt.

Hoe weten ze dat bij X20 zo zeker? Door jou – als je dat wenst – een transparante offerte te bieden. De prijs die je ziet, is de prijs die je betaald. Geen eindeloos ge-onderhandel of bang zijn dat jouw buurman minder voor dezelfde badkamer betaalt. Zo geniet je écht van jouw nieuwe badkamer.

Badkamerspecialist X²O Badkamers staat garant voor méér badkamer. Dit door het enorme assortiment waardoor je méér keuze hebt, méér kortingen tot wel 50%! En méér service dankzij de goed opgeleide en gepassioneerde badkamerspecialisten.

Bovendien ontvang je tot 8 jaar garantie op jouw badkamer (dat is behoorlijk lang vergeleken met de concurrenten). Benieuwd naar wat de showroom in Gouda voor jou in petto heeft? Kom dan gerust langs in de showroom en ontdek het ruime assortiment óf neem eens een kijkje in onze webshop!

Laat je online inspireren of kom binnenkort naar de showroom met meer dan 70 badkamers op GoStores Gouda. 

Dé winkelboulevard van Gouda 

GoStores is dé winkelboulevard van Gouda met alles voor wonen, klussen, eten en outdoor op één plek. Dichtbij de A12 met ruim 1.000 gratis parkeerplaatsen.

Bij GoStores Gouda vind je alles voor wonen, klussen en outdoor. Hier zijn gevestigd: Auping Plaza, Beddenreus, Beter Bed, Bruynzeel Keukens, CarpetRight, Floor Outlet, Gamma, Henders & Hazel, Kwantum, Lunchroom Go-in, Profijt Meubel, Prominent, Pronto Wonen, Sani4All, SuperKeukens, Swiss Sense, Vrijbuiter, Xooon, X2O Badkamers, Wereldrestaurant Atlantis. 

Parkeren is gratis!

Meer informatie: www.gouda.gostores.nl I www.facebook.com/gostoresgouda I www.instagram.com/gostoresgouda


Meer nieuws

Geschiedenis gisteren 19:15

Eeuwige roem voor (Vergeten Levens)Redders van Holland

In Amerika geloven ze tot op de dag van vandaag in het niet bestaande verhaal van Hansje Brinker, een jongentje  die met zijn vinger in een dijk heel Nederland redde. De Krimpenerwaard had haar eigen helden die hun schepen tegen een gat in de dijk aanstuurden. Arie Evegroen verdiende daarmee zijn geuzennaam en eeuwige roem als Redder van Holland, een titel die hij later moest delen.

Geschiedenis gisteren 18:29

Het scheelde maar een paar centimeter in Gouda

We gedenken morgen 1 februari de slachtoffers van de Watersnoodramp van 1953. Zaterdag 31 januari en zondag 1 februari 1953 voltrok de grote stormramp in Nederland. In die ene nacht, 70 jaar geleden, liet de natuur haar niets ontziende kracht zien en verwoestte vele levens. In Zeeland vielen meer dan 1800 doden. Vrij onbekend is dat ook Zuid-Holland (en dus ook Gouda) bedreigd werd door de combinatie springtij en een zware noordwesterstorm.

Gezondheid en welzijn gisteren 16:59

Kortere openingstijden corona testlocatie Gouda

De corona testlocaties van Hecht GGD Hollands Midden zijn per 6 februari korter open. De testlocaties in Gouda en Leiden zijn vanaf dan dagelijks geopend van 8u30 tot 12u00. Steeds minder mensen maken gebruik van de mogelijkheid om zich bij de GGD te laten testen. Voor de meeste mensen is een zelftest voldoende.

Ontmoetingsplaats gisteren 13:11

Dirk Kuyt Foundation schenkt schuiftafeltennistafel aan Gemiva

De bewoners van locatie Karnemelksloot Gouda van Gemiva hebben een schuiftafeltennistafel via de Dirk Kuyt Foundation in ontvangst en in gebruik mogen nemen. Voor de bewoners van deze locatie was dit een heugelijke gebeurtenis. “Ik wil altijd wel meer bewegen en schuiftafeltennis is iets wat we allemaal kunnen. Dus dan is de drempel ook veel lager om te gaan bewegen”, zo laat bewoner Karin van Dijk enthousiast weten.

Ondernemen gisteren 11:53

Adviesbureau DWA winnaar Ondernemersprijs Midden-Holland

Onder applaus van de ruim vijfhonderd aanwezigen werden De Nieuwe Polderkeuken uit Stolwijk, Vanderloo uit Waddinxveen en DWA uit Gouda, maandagavond in de Goudse Schouwburg uitgeroepen tot winnaars van de Ondernemersprijs Midden-Holland 2023.