Zie hier het programma van 112-dag op GOUDasfalt

De gemeente Gouda houdt samen met de hulpdiensten op zaterdag 30 september de eerste Goudse 112-dag.  Tijdens het evenement op GOUDasfalt geven de hulpdiensten demonstraties om te laten zien hoe zij omgaan met noodsituaties.

Bezoekers van jong tot oud krijgen een kijkje achter de schermen van de hulpdiensten en maken kennis met de organisaties die zich dagelijks inzetten voor onze veiligheid.

Het programma van de dag is bekend.
 
Programma
11.00 uur                      GOUDasfalt open voor publiek, start 112-dag
11.00-12.00 uur            Bezoek en kort woordje voorafgaand aan demo van burgemeester Pieter Verhoeve en kinderburgemeester Pheline van der Linden
11.30 uur                      Demo 1 – drenkeling & reanimatie
12.00 uur                      Demo 2 – Politie
12.30 uur                      Demo 3 – drenkeling & reanimatie
12.45 uur                      Demo 4 - Brandweer
13.00 uur                      Demo 5 – Ongeval EHBO
13.05 uur                      Demo 6 – Politie
13.30 uur                      Demo 7 – drenkeling & onderkoeling
13.45 uur                      Demo 8 – Brandweer
13.55 uur                      Demo 9 – Ongeval EHBO
14.05 uur                      Demo 10 – Politie
14.30 uur                      Demo 11 – Brandweer
14.45 uur                      Demo 12 – Ambulance demo medisch
15.00 uur                      Demo 13 – Politie
15.15 uur                      Demo 14 – Ambulance demo medisch
15.30 uur                      Demo 15 – drenkeling & reanimatie
16.00 uur                      Einde 112-dag
 
Praktische informatie

De 112-dag vindt plaats van 11u00 uur tot 16u00 op het terrein van GOUDasfalt, Gouderaksedijk 32. De toegang is gratis. Er is geen parkeergelegenheid op het terrein van GOUDasfalt. Kom je toch met de auto, dan kun je deze parkeren op Klein Amerika of een van de andere parkeerterreinen in de stad. Het pontje van GOUDasfalt vaart heen en weer vanaf de Veerstal aan de centrumzijde.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Muziek gisteren 19:00

Goudse Esmee Joanna en Adje maken EK-liedje We zijn erbij

De Goudse Esmee van Oostende, oftewel Esmee Joanna, is een zangeres, performer, presentatrice, social-influencer en content-creator. Ze doet dus van alles. Ze heeft nu met de bekende Adje een EK-liedje gemaakt met 'Wij zijn erbij' (op Ich bin wie du). Dit voor het Europees Kampioenschap dat vanaf 14 juni in Duitsland wordt gespeeld.

Gemeente gisteren 18:58

Gouda maakt einde aan lange BKR-registratie na schuldentraject

Om inwoners te helpen hun leven sneller op te pakken na een schuldhulpregeling kort de gemeente Gouda de BKR-registratie fors in. De registratie blijft niet langer 5 jaar staan, maar slechts 6 maanden. “We willen dat mensen sneller perspectief krijgen en weer volwaardig mee kunnen doen in de samenleving”, licht wethouder Armoedebestrijding Jan Kees Oppelaar toe.

Advertorial Sport en recreatie gisteren 18:58

Beweegmakelaars SPORT•GOUDA op vaste tijden te vinden in wijken

SPORT•GOUDA wil ervoor zorgen dat alle inwoners van Gouda gaan (én blijven) bewegen. Niet iedereen vindt het echter even gemakkelijk om een keuze te maken in het uitgebreide sport- en beweeglandschap dat Gouda biedt. Ook kan de financiële situatie een drempel opwerpen om te gaan sporten of lid te worden van een sportvereniging. Bij al dit soort vragen zijn de beweegmakelaars van SPORT•GOUDA de aangewezen personen om hulp te bieden.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam gisteren 18:49

Bijeenkomst voor energie- en groenprojecten/werkgroepen

Ben je bezig met een project over duurzaamheid of wil je graag meehelpen met een duurzaam project? Kom dan op 20 juni vanaf 19u30 naar de inspiratiebijeenkomst in het Huis van de Stad. 

Slavernij gisteren 14:57

Gouda viert Keti Koti op 30 juni en 1 juli

Gouda herdenkt op 30 juni het trans-Atlantisch slavernijverleden. En op 1 juli vieren we met elkaar de afschaffing van de slavernij. Tijdens de herdenking staan we stil bij het Nederlandse slavernijverleden. De viering van Keti Koti bestaat uit een cultureel programma. Burgemeester Pieter Verhoeve presenteert dan de vervolgstappen van de gemeente, naar aanleiding van de stadsgesprekken en de verkenning “Het koloniaal en slavernijverleden van Gouda”.

Geschiedenis gisteren 12:30

NTC-bunker in PWA-Kazerne zaterdag weer open voor publiek

De voormalige bunker van het Nationaal Territoriaal Commando – NTC aan de Groen van Prinsterersingel 44 wordt nogmaals voor publiek opengesteld. De bunker is zaterdag 15 juni van 10 tot 16u00 open voor het Gouds-publiek en uiteraard ook voor andere belangstellenden. Bij de eerste openstelling op 1 juni zijn er 553 bezoekers rondgeleid