Zie hier line-up en tijdschema Koningsnacht Gouda

Woensdagavond is het zo ver: Koningsnacht Gouda 2023! Het gratis festival op de Markt van Gouda belooft dit jaar weer een groots feest te worden. De organisatie heeft de line-up en het tijdschema bekend gemaakt. Vanaf 19u00 is de Markt van Gouda weer hét middelpunt van Gouda.

Op woensdag 26 april verzamelen we weer op de Markt van Gouda om Koningsnacht Gouda te vieren. Het festival belooft weer een groots feest te worden en ook de weersvoorspellingen beloven een droge Koningsnacht.

Tijdschema

Het programma van Koningsnacht duurt van 19u00 tot 01u00. Zie hier de line-up en het tijdschema :

18:30 – Terrein open
19:00 – Kinder DJ Blijwin
19:30 – Waterproof Shampoo
20:30 – Papa Lauda
21:30 – K-Liber
22:00 – Waterproof Shampoo
23:00 – Crowd Control
23:30 – Bram Krikke, Stefan & Sean
00:00 – It All Started In The Nineties

Niet meer in de rij voor munten

Dit jaar ruilt de organisatie van Koningsnacht Gouda de munten in voor een cashless betaalsysteem. Wat betekent dat je niet meer in de rij hoeft te staan om munten te halen. Er kan gewoon betaald worden aan de bar. “We zijn met MASS al jaren op zoek naar een betaalsysteem dat kan matchen aan de snelheid van munten", zo vertelt Thomas de Boer van MASS events, de organisator van het evenement. “Munten zijn ten eerste enorm vervuilend en niemand is fan van de wachtrij bij de muntenbalies om vervolgens in de rij te staan voor je drankje.”

Volgens de organisatie komt er een rij aan pinterminals op de bar te staan. “Als je je drankjes besteld heb je altijd één van de pinterminals naast je om te betalen.”

Bezoekers die graag contant betalen kunnen terecht naast de bar om een cashkaart te kopen. “Je laat 
aan de zijkant van de bar een cashkaart opwaarderen waarmee je kan afrekenen.”

De organisatie raad echter aan vooral met je pinpas naar de Markt te komen.

Zie www.koningsnachtgouda.nl


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Exposities vandaag 10:30

De Goudse Waarden en Coornhert gymnasium halen expo De Democratiefabriek naar Gouda

De Goudse Waarden en het Coornhert gymnasium hebben het initiatief genomen om samen de interactieve tentoonstelling ‘Democratiefabriek’ in mei naar Gouda te halen. De tentoonstelling raakt thema’s als democratie, vrijheid en dictatuur, oorlog, maar ook antisemitisme, vooroordelen en nog veel meer.

Advertorial Voor Kinderen vandaag 08:36

Feestelijke opening varkensstal en jubileumjaar kinderboerderij

Kinderboerderij De Goudse Hofsteden bestaat 50 jaar! Dit laten ze daar niet ongemerkt voorbij gaan. Ze openden het jubileumjaar afgelopen zondag met de opening van de varkensstal door  Wethouder Klijmij-van der Laan en Kinderwethouder Luc van Gastel.  In de afgelopen maanden is de varkensstal opgeknapt en opnieuw ingericht. 

Advertorial Theater vandaag 08:24

Ex-profvoetballer Eljero Elia geeft masterclass in schouwburg

De Goudse Schouwburg en gro-up slaan de handen weer ineen voor een nieuwe serie workshops en masterclasses tijdens Express Yourself, het jaarlijkse jongerenproject. De workshopmaand Smaakmakers biedt een unieke kans om jongeren gratis kennis te laten maken met bekende artiesten in de Urban scene, zich te laten inspireren en hun talent te ontwikkelen.

4 en 5 mei gisteren 19:12

Rondleiding ‘Gouda in de oorlog’ op 4 mei op Oude Begraafplaats

Voorafgaand aan het programma op de Markt houdt de Oude Begraafplaats Gouda op zaterdag 4 mei twee keer een rondleiding met als thema ‘Gouda in de oorlog’. De rondleidingen starten om 13u30 en 14u30 en duren ongeveer een uur. Deelname is gratis.