Zie hier line-up en tijdschema Koningsnacht Gouda

Woensdagavond is het zo ver: Koningsnacht Gouda 2023! Het gratis festival op de Markt van Gouda belooft dit jaar weer een groots feest te worden. De organisatie heeft de line-up en het tijdschema bekend gemaakt. Vanaf 19u00 is de Markt van Gouda weer hét middelpunt van Gouda.

Op woensdag 26 april verzamelen we weer op de Markt van Gouda om Koningsnacht Gouda te vieren. Het festival belooft weer een groots feest te worden en ook de weersvoorspellingen beloven een droge Koningsnacht.

Tijdschema

Het programma van Koningsnacht duurt van 19u00 tot 01u00. Zie hier de line-up en het tijdschema :

18:30 – Terrein open
19:00 – Kinder DJ Blijwin
19:30 – Waterproof Shampoo
20:30 – Papa Lauda
21:30 – K-Liber
22:00 – Waterproof Shampoo
23:00 – Crowd Control
23:30 – Bram Krikke, Stefan & Sean
00:00 – It All Started In The Nineties

Niet meer in de rij voor munten

Dit jaar ruilt de organisatie van Koningsnacht Gouda de munten in voor een cashless betaalsysteem. Wat betekent dat je niet meer in de rij hoeft te staan om munten te halen. Er kan gewoon betaald worden aan de bar. “We zijn met MASS al jaren op zoek naar een betaalsysteem dat kan matchen aan de snelheid van munten", zo vertelt Thomas de Boer van MASS events, de organisator van het evenement. “Munten zijn ten eerste enorm vervuilend en niemand is fan van de wachtrij bij de muntenbalies om vervolgens in de rij te staan voor je drankje.”

Volgens de organisatie komt er een rij aan pinterminals op de bar te staan. “Als je je drankjes besteld heb je altijd één van de pinterminals naast je om te betalen.”

Bezoekers die graag contant betalen kunnen terecht naast de bar om een cashkaart te kopen. “Je laat 
aan de zijkant van de bar een cashkaart opwaarderen waarmee je kan afrekenen.”

De organisatie raad echter aan vooral met je pinpas naar de Markt te komen.

Zie www.koningsnachtgouda.nl


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Festival gisteren 20:00

Voordelige earlybird combinatiepakketten Festival De Verwondering

In de hele Goudse binnenstad barst in het weekend van 19 tot en met 21 september De Verwondering weer los. De voorstellingen van The Ashton Company, Chagall en in de historische Agnietenkapel zijn in de verkoop gegaan met voordelige earlybird combinatiepakketten. 

Muziek gisteren 10:00

Songs about Fish and Ships zingen rond bij IJsselhuis Museumhavencafe

Het IJsselhuis Museumhavencafe bij het Binnenhavenmuseum is op zondag 16 juni van 15u00 tot 18u00 het toneel van Shantycafé's Songs about Fish and Ships. Met live optreden van de shantykoren Pekel en Gouds Getij. Het doel van deze middag is samen zingen over de zee, zeevaarders, vissersvrouwen, vis en drank.

Verkiezing gisteren 09:00

Verkiezing nieuwe kinderburgemeester op woensdag 19 juni

Op woensdagochtend 19 juni is de verkiezing van de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. Sara Crielaard, Hugo Gorter, Diyae El Mesnani, Rens Mikkers, Jinthe Seppenwoolde en Bavly Shenouda presenteren zich die ochtend aan het publiek en de jury in de raadzaal. Aan het eind van deze ochtend kiest de jury de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. De andere vijf kandidaten worden een jaar lang kinderwethouder van Gouda.

Gemeente gisteren 08:00

Winterdijktunnel opgeknapt met graffiti-kunst van scholieren

De Winterdijktunnel heeft een opknapbeurt gehad. De tunnel is gerestaureerd en de tegels zijn vervangen door een graffitikunstwerk. Dit kunstwerk is gerealiseerd door vier scholieren van het Driestar College, onder begeleiding van twee graffiti-artiesten. Wethouder Michel Klijmij-van der Laan was deze week bij de Winterdijktunnel aanwezig om de scholieren, de graffiti-artiesten en aannemer Batec namens het college van B&W te bedanken voor hun mooie werk. 

Muziek 14 jun. 2024 19:00

Goudse Esmee Joanna en Adje maken EK-liedje We zijn erbij

De Goudse Esmee van Oostende, oftewel Esmee Joanna, is een zangeres, performer, presentatrice, social-influencer en content-creator. Ze doet dus van alles. Ze heeft nu met de bekende Adje een EK-liedje gemaakt met 'Wij zijn erbij' (op Ich bin wie du). Dit voor het Europees Kampioenschap dat vanaf 14 juni in Duitsland wordt gespeeld.