Advertorial Media

Zo zet je ZoGouds als ‘app’ op je telefoon

Voor iedereen die maar geen genoeg kan krijgen van lokale nieuwtjes, stadsverhalen en interviews met Gouwenaars, is er goed nieuws: ZoGouds, je favoriete bron voor alles wat met Gouda te maken heeft, kan vanaf nu eenvoudig als ‘app’ op je telefoon worden gezet.

En hoewel ZoGouds geen echte app heeft, kun je met een paar simpele stappen een snelkoppeling op je startscherm maken. Zo heb je altijd en overal direct toegang tot het laatste nieuws uit Gouda van ZoGoudas. Hierbij de stappen hoe je onze ZoGouds-app kunt activeren:

Voor Android-gebruikers

  1. Open je internetbrowser op je telefoon en ga naar de website van ZoGouds.
  2. Tik op de drie puntjes rechts bovenin je scherm om het menu te openen.
  3. Selecteer ‘Toevoegen aan startscherm’.
  4. Wijzig eventueel de naam van de snelkoppeling en tik nogmaals op toevoegen.
  5. Et voila! De snelkoppeling is nu te vinden op je startscherm. Versleep het icoon naar een plek die jij prettig vindt.

Voor iPhone-gebruikers

  1. Open je internetbrowser op je telefoon en ga naar de website van ZoGouds.
  2. Tik op het vierkantje met de pijl onderin je scherm om het deelmenu te openen.
  3. Kies voor ‘Zet op beginscherm’ en tik op ‘Voeg toe’.
  4. Klaar! Je kunt de snelkoppeling nu zelf op een gewenste plek op je startscherm zetten.

Met deze snelkoppeling op je startscherm kun je met één druk op de knop direct naar de homepage van ZoGouds en genieten van de laatste items uit Gouda het allereerst op je telefoon. Of het nu gaat om leuke uittips, mooie stadsnieuwtjes of diepgaande interviews, ZoGouds houdt je altijd op de hoogte.

Proactieve Stadsjournalistiek

ZoGouds moedigt ook actief bijdragen van lezers aan. Heb je een tip voor een nieuw verhaal of een interessant nieuwtje? Aarzel dan niet om contact op te nemen via info@zogouds.nl. Op deze manier blijft de redactie gevoed met actuele informatie en verhalen die echt leven onder de Gouwenaars.

Blijf verbonden met ZoGouds

Door ZoGouds als een snelkoppeling op je telefoon te plaatsen, blijf je niet alleen altijd up-to-date, maar ondersteun je ook lokale journalistiek die ertoe doet. Dus, waar wacht je nog op? Volg de stappen, maak van ZoGouds een ‘app’ op je telefoon en mis nooit meer het laatste nieuws uit jouw geliefde Gouda.


Meer nieuws

Energie gisteren 19:00

Wellicht veld met zonnepanelen naast voetbalcomplex DONK

Vorig jaar zijn Goudse inwoners gevraagd op welke locaties zonnevelden gewenst zijn en waar niet. Daaruit is naar voren gekomen dat in Gouda voorlopig maar één zoeklocatie mogelijk is: naast het voetbalveld van Donk.

Archeologie gisteren 18:46

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.