ZoGouds, Pieter van Vliet

ZoGouds ligt nu ook in Winkelcentrum Bloemendaal

Reclame maken is altijd goed. Zeker op ZoGouds. En zeker voor ons zelf. En dat mag wel eens in chocoladeletters. Dit zag ZoGouds zojuist in de schappen van de Hema in Winkelcentrum Bloemendaal. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport vandaag 16:56

100 supporters GMHC met auto's en bus en pizza naar Groningen

Dames 1 van de Goudse Mixed Hockey Club is vrijdagmiddag afgereisd naar het verre Noorden voor de kwartfinale van de Silver Cup. Zie frontfoto. In Groningen nemen de Goudse hockeydames het op tegen GHBS. Zo'n 100 supporters reizen de cupfighters na in auto's en met de bus. Daarbij zorgt sponsor New York Pizza voor een goede bodem. 

Politie en handhaving vandaag 16:23

Verboden wapens bij integrale controle bedrijventerrein Gouwestroom

Bij een integrale controle op bedrijventerrein Gouwe Stroom is donderdag in een van de bedrijfspanden verboden wapens, waaronder een vuurwapen en kruisboog, aangetroffen. De toezichthouders hebben de zaak overgedragen aan de politie die de wapens in beslag heeft genomen. De eigenaar is aangehouden en de politie heeft de zaak verder in onderzoek genomen.

Advertorial Winkels vandaag 15:26

Casa Bloemendaal blijft open en heeft geen leegverkoop

Casa sluit een op drie Nederlandse winkels. Zo werd deze week bekend. Het management van Casa verzekert dat de Casa vestiging in Winkelcentrum Bloemendaal open blijft. "We hebben Mid Season Sale, maar zeker geen leegverkoop", zo laat Casa Gouda weten, mede via posters op de ramen.

Religie vandaag 15:17

In kluis gevonden laatmiddeleeuwse incunabelen komen terug naar Gouda

De in 2022 in een kluisje bij de Haastrechtse passionisten teruggevonden incunabelen komen terug naar de Librije in Gouda. De incunabelen komen oorspronkelijk het Goudse Paulusklooster, zijn versierd door collatiebroeders, zijn vervolgens in de Goudse Librije belandt en daaruit weer geveild. De zeven Goudse incunabelen uit het Passionistenklooster in Haastrecht worden 17 mei overgedragen aan het Streekarchief Midden-Holland.

Advertorial Winkels vandaag 13:23

Actie bij opening ACTION: voor iedere bezoeker big shopper en kraskaart

Action Winkelcentrum Bloemendaal gaat zaterdag 20 april vanaf 8u30 feestelijke open. De populaire winkelketen opent de winkel van zo'n duizend vierkante meter op de eerste verdieping van het Goudse winkelcentrum. Action heeft ook meteen een mooie actie: iedere bezoeker krijgt een big shopper en een kraskaart.