Advertorial Film

Zomerse dagen in Cinema Gouda

De zomer is van start en dat merk je ook (eindelijk) aan het weer. Word het je toch te warm deze week? Of als mooie afsluiter na een dagje zon. Kom verkoeling zoeken en zie gelijk de nieuwste films in Cinema Gouda!

Toffe films en events

Deze week geniet je van o.a. Verschrikkelijke Ikke 4, A Quiet Place: Day One en Kinds of Kindness. Ook is er binnenkort een aantal toffe films en events waarvan de ticketverkoop is gestart.

Woensdag start de kaartverkoop voor Deadpool x Wolverwine én als ons Oranje doorgaat naar de 8e finale is die LIVE te zien op het grote doek.

WO. 26 juni: 50+ bios special: ‘Kinds of Kindness’
Kinds of Kindness is een driedelige mythe over een man zonder keuze die probeert controle te krijgen over zijn eigen leven; een politieagent die gealarmeerd is dat zijn vermiste vrouw is teruggekeerd en een ander persoon lijkt; en een vrouw die vastbesloten is om een specifiek iemand te vinden met een speciale gave, die voorbestemd is om een wonderbaarlijk spirituele leider te worden. Geniet van deze prachtige film van de makers van ‘Poor Things’ met na afloop een heerlijk glas wijn en bittergarnituur. 

ZA. 6 juli Ontbijtbios: ‘Binnenstebuiten 2’, ‘superkrachten voor je hoofd’ & ‘verschrikkelijke ikke’
Rol uit je bed, start rustig op en sluit aan in Cinema Gouda voor een lekker ontbijtje. De kids smullen van een lekker broodje en jij kunt genieten van een kop koffie of thee met wat lekkers, zoals een verse muffin o.i.d. Aansluitend zie je als eerste de nieuwste kinderfilm! Geniet als eerste van een film met een heerlijk ontbijtje in Cinema Gouda.

WO. 17 juli: ladies night extra ‘Expeditie Cupido’
Wanneer de opnames van het romantische ‘Reality’ programma ‘Expeditie Cupido’ op een tropisch eiland geteisterd worden door een orkaan moeten de hitsige deelnemers en klagende crewleden samenwerken om écht te overleven. Nieuwe Nederlandse, over-the-top komedie vol humor, seks, en geweld met o.a. Leo Alkemade, Carré Albers, Achraf Koutet, Ilse Warringa, Gover Meit, Niels Oosthoek en Janice Blok. Een extra bijzondere Ladies Night in tropische sferen met leuke verrassingen & natuurlijk de goodiebag!

Tot snel in Cinema Gouda!  Bekijk hier het hele programma van Cinema Gouda


Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.