Via Rudolphi Producties
Advertorial Theater

Zus van mijn Zus woensdag te zien in De Goudse Schouwburg

Twee zussen komen bij elkaar om te bespreken of ze de grafrechten van hun vijftig jaar geleden overleden zusje zullen verlengen. Actrices Ariane Schluter en Marisa van Eyle voeren woensdag 17 mei de voorstelling 'Zus van mijn zus' op in De Goudse Schouwburg.

Ontelbare herinneringen, gedachten en emoties passeren al snel de revue. Zo ontstaat een portret van twee  zussen die ooit drie zussen waren. Heden en verleden gaan naadloos in elkaar over, met de dood als onlosmakelijk deel van het leven. Intiem en niets ontziend. Een levenslustige voorstelling over dood, familie en liefde.
 
Met Zus van mijn zus gaat een lang gekoesterde wens van actrices Ariane Schluter en Marisa van Eyle in vervulling: voor het eerst staan zij samen op het toneel.

Meer informatie: Via Rudolphi.

IJzersterk spel, melancholische muziek en beeldende teksten zorgen voor rillingen én tranen”  Het Parool

“Zus van mijn zus is een subtiel kleinood over rouw, familie, venijn en het leven. Naturel, met humor en oog voor detail gespeeld.” - Telegraaf ★★★★☆

"Een ontroerende ode aan het leven" - Theaterkrant


Meer nieuws

Energie gisteren 19:00

Wellicht veld met zonnepanelen naast voetbalcomplex DONK

Vorig jaar zijn Goudse inwoners gevraagd op welke locaties zonnevelden gewenst zijn en waar niet. Daaruit is naar voren gekomen dat in Gouda voorlopig maar één zoeklocatie mogelijk is: naast het voetbalveld van Donk.

Archeologie gisteren 18:46

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.