Zwaargewonde bij bedrijfsongeval in Goeman Borgesiusstraat

Een persoon is vrijdagmorgen zwaargewond geraakt bij werkzaamheden aan woningen in de Goeman Borgesiusstraat. Het slachtoffer viel van een ladder en is zwaargewond en met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Wat er is gebeurd is nog onduidelijk. Vermoedelijk gaat het om een bedrijfsongeval. Aan de flatwoningen worden werkzaamheden verricht.

Voor het incident kwamen twee ambulances ter plaatse. Ook landde een traumahelikopter nabij de plaats van het ongeval. Een trauma-arts is met het slachtoffer meegegaan in de ambulance.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.