Zwieren, zwaaien, tempo draaien, vanaf dinsdag op Goudse Kermis

Zwieren, zwaaien, tempo draaien! Het kan vanaf dinsdag 19 september tot en met zondag 24 september weer op de Goudse Kermis op de Goudse Markt en Achter de Waag. Liefhebbers kunnen er weer van genieten. Vandaag is de opbouw. Dinsdag start de Goudse Kermis om 16u00 met een optreden van Mario en Luigi.

De kermis wordt ook dit jaar weer een groot feest waar iedereen van harte welkom is. Dus of je nu plezier met je vrienden wil hebben of zin hebt in een leuke dag uit voor het hele gezin, kom naar de kermis!

Net als vorig jaar kun je weer in de Booster of de Jumbo. Ook zijn natuurlijk de Breakdance en de draaimolen weer van de partij. Een volledig overzicht van alle attracties vind je hier.

Warenmarkt

Ook dit jaar verhuist de warenmarkt op zaterdag 23 september naar Klein Amerika. Voor je verse boodschappen moet je dus een klein stukje verder lopen. De warenmarkt van donderdag 21 september komt te vervallen.

Openingstijden Goudse Kermis

Dinsdag van 16u00 tot 23u00
Woensdag en donderdag van 13u00 tot 23u00
Vrijdag van 13u00 tot 24u00
Zaterdag van 12u00 tot 24u00
En zondag van 13u00 tot 21u00

Zie ook kermisgouda.nl


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Sport en recreatie vandaag 13:14

Wethouder Michiel Bunnik opent People Padel Gouda

Gouda heeft er met People Padel een sportieve trekpleister bij. Komende vrijdag 14 juni is de feestelijke opening van People Padel, de eerste indoor padellocatie in de stad. Rond 16u00 worden de deuren van deze nieuwe sportfaciliteit feestelijk geopend door wethouder Michiel Bunnik. Daarna kun je zelf ook aan de slag. Dus wees welkom...

Advertorial Sport vandaag 12:44

Schrijf snel je club in voor Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club! Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland. Verenigingen en stichtingen in de regio van de Hollandse IJssel kunnen zich tot en met 14 juni aanmelden via www.rabo-clubsupport.nl. Vanaf 2 tot en met 24 september kunnen Rabobank leden stemmen op hun drie favoriete clubs in deze regio.

Opinie vandaag 12:18

Sportzomer 2024

Als ik naar buiten kijk heb ik toch mijn twijfels, maar het is echt zomer. Voor de weerkundigen is de metrologische zomer op 1 juni begonnen. De astronomische zomer begint pas op donderdag 20 juni. Hoe dan ook, van echt vakantieweer is nog geen sprake.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam vandaag 11:10

Bijeenkomst voor energie- en groenprojecten/werkgroepen

Ben je bezig met een project over duurzaamheid of wil je graag meehelpen met een duurzaam project? Kom dan op 20 juni vanaf 19u30 naar de inspiratiebijeenkomst in het Huis van de Stad. 

Stadshart vandaag 10:44

Gemeente past regels aan: binnenstad nog gastvrijer en levendiger

Als een horecaondernemer een plantenbak tegen de gevel van zijn zaak wil zetten, moet hij een terrasvergunning aanvragen. Een winkelier die datzelfde wil, hoeft dat niet. Om aan die scheve situatie een einde te maken, trekt de gemeente Gouda de uitstallingsregels voor detailhandel en horeca gelijk.