Zwieren, zwaaien, tempo draaien, vanaf dinsdag op Goudse Kermis

Zwieren, zwaaien, tempo draaien! Het kan vanaf dinsdag 19 september tot en met zondag 24 september weer op de Goudse Kermis op de Goudse Markt en Achter de Waag. Liefhebbers kunnen er weer van genieten. Vandaag is de opbouw. Dinsdag start de Goudse Kermis om 16u00 met een optreden van Mario en Luigi.

De kermis wordt ook dit jaar weer een groot feest waar iedereen van harte welkom is. Dus of je nu plezier met je vrienden wil hebben of zin hebt in een leuke dag uit voor het hele gezin, kom naar de kermis!

Net als vorig jaar kun je weer in de Booster of de Jumbo. Ook zijn natuurlijk de Breakdance en de draaimolen weer van de partij. Een volledig overzicht van alle attracties vind je hier.

Warenmarkt

Ook dit jaar verhuist de warenmarkt op zaterdag 23 september naar Klein Amerika. Voor je verse boodschappen moet je dus een klein stukje verder lopen. De warenmarkt van donderdag 21 september komt te vervallen.

Openingstijden Goudse Kermis

Dinsdag van 16u00 tot 23u00
Woensdag en donderdag van 13u00 tot 23u00
Vrijdag van 13u00 tot 24u00
Zaterdag van 12u00 tot 24u00
En zondag van 13u00 tot 21u00

Zie ook kermisgouda.nl


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Exposities vandaag 14:23

Expositie Freedom Seekers van Jet ter Halle

Wat is vrijheid voor jou? Voor documentaire fotograaf Jet ter Halle was dit je voeten volgen zonder iets te willen of te moeten. In Parijs veranderde haar perspectief door Aslam, Courage, Oscar en Vlad. Zij kwamen alleen te staan, verkeerde in angst voor hun leven en ontvluchtte hun land om zich vrij te kunnen uiten ongeacht hun seksuele oriëntatie. De documentaire ‘Freedom Seekers’ is te bewonderen samen met een fotocollectie van Ter Halle haar reizen. Te zien in Stadskant, Stationsplein 8.

Waterpolo vandaag 12:53

Landskampioen GZC Donk wint eenvoudig van PSV

De Eredivisie Heren is van start gegaan. Op zaterdag won GZC Donk zoals verwacht vrij eenvoudig. De regerend  landskampioen uit Gouda stuurde PSV met 18-12 huiswaarts.

Bankzaken vandaag 11:34

ING-bank leeg gehaald

De laatste bank in de binnenstad van Gouda, waar we nog gewoon geldzaken kunnen doen aan de balie en geld kunnen opnemen en pinnen, sloot onlangs de deuren. Na de Rabobank, ABN Amro, SNS Bank ging ook de ING Bank in de Wijdstraat 1 dicht. Dat gebeurde per 31 augustus. De ING-bank wordt nu leeg gehaald.