Optie A logo
Tip!

Optie A

Optie A creëert en realiseert een omgeving waarin iedereen zich thuisvoelt, prettig werkt of geïnspireerd raakt. Wij vertalen de beleving van een merk in de inrichting. Dat kan zijn het interieur voor een nieuwe winkel of kantoorpand maar ook de aankleding van een showroom of beursstand. Wij maken sterke conceptuele ontwerpen, die een verhaal vertellen.

Optie A staat, sinds de start in 2012, symbool voor het denken in mogelijkheden, het zien van potentie en realiseren van een succesvol project van A tot Z. En dat doen we met een grote dosis vakkennis, praktijkervaring en passie. Niets is ons te gek. Maar als we eerlijk zijn worden wij erg blij van een blanco canvas. Van niets iets maken. Wij zijn sterk in het creëren én begeleiden van het hele concept. Van design, ontwerp en (eigen) productie tot installatie en visual merchandising. Als alles past – van A tot Z – dan is voor ons de cirkel rond.

Wij zijn een creatief team van 4, met een netwerk van freelancers en leveranciers waar Optie A al jaren mee samenwerkt. Wij doen opdrachten voor lokale, nationale- en internationale klanten zoals Patagonia, Garcia, Walra, Hans Boodt en ETK . Bij ons is ieder project uniek. Wij pakken met enthousiasme, in nauwe samenwerking met jou, iedere creatieve uitdaging aan!