Advertorial Evenementen

Rabobank Hollandse IJssel weer hoofdsponsor van Gouda bij Kaarslicht

Gouda bij Kaarslicht 2023 komt er aan! Rabobank Hollandse IJssel is daarbij weer de hoofdsponsor het grootse en grootste evenement van Gouda. De samenwerking werd eind november weer bekrachtigd met Paul Buis (voorzitter van de organisatie). 

rabobank hoofdsponsor gouda bij kaarslicht.jpeg

Ook Bernadette Kolmer-de Kort was aanwezig en wel namens Zorgpartners Midden- Holland. Op deze wijze wordt mede de live uitzending van Omroep West mogelijk gemaakt zodat de mensen thuis op kerstavond ook mee kunnen genieten.

Vrijdag 15 december is het weer zover! Een heel mooi middag- en avondprogramma, vol met muziek en optredens. Op zo’n 25 locaties vinden zo’n 75 optredens door zo’n 1000 deelnemers plaats! En uiteraard het hoogtepunt: het voorlezen van de traditionele kerstboodschap door de burgemeester Pieter Verhoeve en het ontsteken van de lichtjes in de grote kerstboom op de markt.

"Dit feest verbindt, brengt samen en verspreidt positiviteit. Iets wat ik, in deze tijd waarin we met elkaar voor grote uitdagingen staan, heel belangrijk vind", vertelt Judith Cok, directeur Coöperatieve Rabobank Kring Zuid-Holland. "Een kaarsje verspreidt licht in het donker. Laat Gouda bij Kaarslicht een feest van licht voor iedereen zijn!..."


Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.