Voogt Verzekeringen logo
Tip!

Voogt Verzekeringen

VOOGT is in 1951 opgericht door N. Voogt senior. Ooit is hij begonnen als agent-incasseerder bij de HAV-bank en werkt hij zich al gauw op tot zelfstandig assurantieadviseur. En dit alles met de insteek die vandaag de dag nog bij VOOGT geldt: 'We doen het goed, of we doen het niet!'

Continuïteit is een belangrijk focuspunt voor Voogt sr. en als het moment daar is, werkt hij toe naar een soepele bedrijfsoverdracht. Deze komt er, in de vorm van zoon Nico junior later gevolgd door de komst van zoon Arjen in de onderneming.

Vandaag de dag houdt Nico zich voornamelijk bezig met advisering en bedrijfsvoering en is Arjen expert te noemen op het gebied van schadeverzekeringen voor het MKB en de industriële sector. Dit komt door zijn bouwkundige achtergrond en voorliefde voor bouwtechnische verzekeringen. Dit over en weer in samenwerking met de overige adviseurs, zoals onder andere specialisten John Mak en Tjeerd de Koster welke inmiddels ook vele jaren aan het kantoor zijn verbonden.

Typerend voor VOOGT is een vooruitziende blik, al vanaf het eerste begin. Zo werd begin jaren 80 van de vorige eeuw al gestart met automatisering. Dit ging later een belangrijke rol spelen bij het inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Verder werd er ingezet op kennis! Deze twee pijlers zijn nog steeds de basis van VOOGT. Hierdoor is het kantoor tot op de dag van vandaag een toonaangevend aanspreekpunt op het gebied van assurantiën en financiële diensten in de regio. Het staat garant voor een onafhankelijk en op maat gesneden advies aangaande schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en levensverzekeringen.

Op gebied van tal van specifieke branches heeft VOOGT pasklare totaaloplossingen. U moet dan bijvoorbeeld denken aan sectoren als automotive, horeca, bouw en agrarisch en tal van andere sectoren. Steeds vaker worden de adviseurs van VOOGT gevraagd voor een passend advies zonder verdere bemiddeling. Op basis van een advies-fee kijkt de adviseur dan mee in de verzekeringsportefeuille, of hij adviseert de cliënt op gebied van risicobeheersing.

Betrouwbaarheid en professionaliteit zijn al decennialang de basis voor VOOGT het assurantiebedrijf. Met uitsluitend ervaren, gediplomeerde én beëidigde adviesmedewerkers bent u bij VOOGT altijd verzekerd van een actueel, persoonlijk en onafhankelijk advies.

Zoals u in de eerste alinea al las; 'We doen het goed, of we doen het niet!'

VOOGT, daar bent u van verzekerd!