Advertorial Podia

Free Music draait mee bij Record Store Day

Zaterdag 20 april is het weer zover: Record Store Day. De dag voor de onafhankelijke platenzaken in 25 landen. De dag met vele schitterende releases op vinyl en cd. En uiteraard, optredens. Ook Free Music aan Turfmarkt 12 draait weer mee.

muziek Free Music record store day.jpg

Popfestival

Platenzaak Free Music maakt ieder jaar van Record Store Day een heus popfestival. Maar dan op het formaat van een paar vierkante meter. De bands letterlijk in de etalage, licht en geluid bediend vanachter de toonbank en de camera op de toonbank, zodat er voldoende ruimte overblijft voor hooguit vijftig bezoekers.

Op zaterdag 20 april is het weer zover RECORD STORE DAY! Op deze dag staat wereldwijd de onafhankelijke platenzaak in het zonnetje. Ook Free Music doet weer mee aan deze muzikale feestdag.

free music platen.jpg

In-store-optredens

Op deze dag komen er vele speciale en gelimiteerde releases uit, op voornamelijk vinyl. Uiteraard zullen er, zoals ieder jaar, weer allerlei in-stores plaatsvinden in de winkel. Free Music High Fidelity heeft weer een fantastisch instore programma.

12u00 MAGNETIC SPACEMEN - Een onvervalste mix van gruizige garagerock, surfy postpunk en rock ‘n roll verpakt in catchy songs

13u00 ZUSTER ZONNEBLOEM -  Psychedelische 70s muziek uit Gouda!

14u30 YORI SWART - Indie-pop muziek met een folk randje

15u30 HALF CAB - Alternatieve punkrock band uit Den Haag

16u30 MARBLE WAVES - Folkband uit Amsterdam en Utrecht, poëtische teksten, vocale harmonieën en dromerig gitaarwerk.

Via deze link: INSTORES FREE MUSIC RSD kun je meer informatie over de bands vinden!

muziek INSTORES FREE MUSIC record store day.jpg

,,Het is een kwestie van selecteren en gunnen. We hebben in de loop der jaren een mooi netwerk opgebouwd. We kennen veel mensen in de muziekwereld. En bovenal: de muzikanten komen graag bij ons over de vloer om te spelen", aldus Patricia van Dam van Free Music High Fidelity.

Free Music High Fidelity
Turfmarkt 12
2801 HA Gouda
Tel: 0182-514834
E-mail: freemusic-gouda@planet.nl
Website: www.freemusicgouda.com


Meer nieuws

Advertorial Theater vandaag 11:41

Anthony dos Santo komt zijn expertise delen in De Goudse Schouwburg

De Goudse Schouwburg en gro-up slaan de handen weer ineen voor een nieuwe serie workshops en masterclasses tijdens Express Yourself, het jaarlijkse jongerenproject. De workshopmaand Smaakmakers biedt een unieke kans om jongeren gratis kennis te laten maken met bekende artiesten in de Urban scene, zich te laten inspireren en hun talent te ontwikkelen.

Advertorial Sport en recreatie vandaag 11:39

Vrolijk, veilig en fit blijven fietsen? Doe 2 mei mee aan Doortrapdag

We willen allemaal graag fit ouder worden. Natuurlijk willen we ook graag blijven fietsen! Voor personen van 65 jaar of ouder die graag veilig willen blijven fietsen (met elektrische of gewone fiets) biedt SPORT•GOUDA een zogeheten  'Doortrapdag' aan.

Winkels vandaag 08:00

Steeds minder winkels in de winkelstraat

Winkelstraten in de binnensteden doen hun naam steeds minder eer aan. Wanneer de panden leeg komen te staan, vestigt zich daar vaak horeca of iets anders zoals een nagelstudio, een kapper of tattooshop.

ICT en technologie vandaag 06:00

Zuid-Holland aangewezen als testgebied voor nieuwe generatie drones

Zuid-Holland is door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat aangewezen als voorkeursgebied voor BVLOS-vluchten met drones in afgesloten luchtruim. BVLOS staat voor Beyond visual line of sight. Oftewel: vliegen met een drone buiten het directe zicht van de pilot. 

Advertorial Theater gisteren 19:00

Avondje theater? Hier het programma van De Goudse Schouwburg

Avondje theater? Het theaterseizoen in De Goudse Schouwburg is bezig met de tweede helft. Deze voorstellingen kun je de komende weken verwachten, zien en horen. De lijst is lang, er is voldoende keus.