Gemeente Gouda

Brugdek Kleiwegbrug gaat er ruim een maand uit, we krijgen een noodbrug

Het brugdek van de Kleiwegbrug wordt opgeknapt. In de nacht van 18 op 19 oktober tussen 19u00 en 7u00 hijsen specialisten het brugdek eruit en plaatsen ze een noodbrug. Het verkeer kan de noodbrug gewoon gebruiken. De noodbrug is een vaste brug en kan niet bediend worden. In de nacht van 22 op 23 november tussen 19u00 en 7u00 verwijderen de medewerkers van de aannemer de noodbrug en plaatsen ze het opgeknapte brugdek terug.  

De gemeente Gouda kiest er voor om de werkzaamheden ’s avonds en ’s nachts uit te voeren omdat het Kleiwegplein een belangrijk kruispunt is voor het verkeer. Het Kleiwegplein is tijdens de hijswerkzaamheden voor een deel afgesloten voor verkeer.

Omdat het Kleiwegplein een belangrijk kruispunt is, verwachten de gemeente Gouda overlast voor het verkeer. "Wij raden u aan rekening te houden met de werkzaamheden. Om de werkzaamheden zo veilig mogelijk uit te kunnen voeren, zijn er afsluitingen en omleidingen. We hebben omwonenden hierover geïnformeerd."

Wil je meer informatie over de werkzaamheden, de werktijden en/of de data van de nachtwerkzaamheden, bekijk dan de pagina Renovatie Kleiwegbrug op de website.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Sport en recreatie vandaag 13:14

Wethouder Michiel Bunnik opent People Padel Gouda

Gouda heeft er met People Padel een sportieve trekpleister bij. Komende vrijdag 14 juni is de feestelijke opening van People Padel, de eerste indoor padellocatie in de stad. Rond 16u00 worden de deuren van deze nieuwe sportfaciliteit feestelijk geopend door wethouder Michiel Bunnik. Daarna kun je zelf ook aan de slag. Dus wees welkom...

Advertorial Sport vandaag 12:44

Schrijf snel je club in voor Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club! Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland. Verenigingen en stichtingen in de regio van de Hollandse IJssel kunnen zich tot en met 14 juni aanmelden via www.rabo-clubsupport.nl. Vanaf 2 tot en met 24 september kunnen Rabobank leden stemmen op hun drie favoriete clubs in deze regio.

Opinie vandaag 12:18

Sportzomer 2024

Als ik naar buiten kijk heb ik toch mijn twijfels, maar het is echt zomer. Voor de weerkundigen is de metrologische zomer op 1 juni begonnen. De astronomische zomer begint pas op donderdag 20 juni. Hoe dan ook, van echt vakantieweer is nog geen sprake.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam vandaag 11:10

Bijeenkomst voor energie- en groenprojecten/werkgroepen

Ben je bezig met een project over duurzaamheid of wil je graag meehelpen met een duurzaam project? Kom dan op 20 juni vanaf 19u30 naar de inspiratiebijeenkomst in het Huis van de Stad. 

Stadshart vandaag 10:44

Gemeente past regels aan: binnenstad nog gastvrijer en levendiger

Als een horecaondernemer een plantenbak tegen de gevel van zijn zaak wil zetten, moet hij een terrasvergunning aanvragen. Een winkelier die datzelfde wil, hoeft dat niet. Om aan die scheve situatie een einde te maken, trekt de gemeente Gouda de uitstallingsregels voor detailhandel en horeca gelijk.