Coornhert Gymnasium

Coornhert Gymnasium 135 jaar! Kom jij ook naar de reünie?

Het Coornhert Gymnasium viert dit jaar een jubileum. Op zaterdag 15 juni 2024 houdt het Coornhert Gymnasium een reünie ter ere van het 135-jarig bestaan. De reünie is voor alle oud-leerlingen en (oud-)medewerkers. 

Tijdens de reünie kun je bijkletsen met al jouw oud-klasgenoten en kunnen jullie opnieuw samen op de foto. En wat is er nou leuker dan nog een lesje te krijgen van jouw favoriete docent? Ook dit kan! Na de lesjes kan er genoten worden van een heerlijk buffet, om de dag af te sluiten met een biertje of een goed glas wijn.

Coornhert Gymnasium heeft een LinkedIn-groep aangemaakt voor alle oud-leerlingen en (oud-)medewerkers van het Coornhert Gymnasium. "Zouden jullie iedereen die je nog kent van je tijd op het Coornhert Gymnasium willen uitnodigen voor deze groep? Op deze manier zijn hun ook op de hoogte van de reünie. Indien je nog mensen kent uit je Coornhert tijd die niet op LinkedIn zitten, zou je hen op de hoogte willen brengen van de reünie? Alvast bedankt!'", zo roept de school op.

Ben je oud-leerling of (oud-)medewerker en wil jij naar de reünie komen? Ga dan naar www.coornhert135.nl voor meer informatie en het kopen van een kaartje.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Muziek gisteren 19:00

Goudse Esmee Joanna en Adje maken EK-liedje We zijn erbij

De Goudse Esmee van Oostende, oftewel Esmee Joanna, is een zangeres, performer, presentatrice, social-influencer en content-creator. Ze doet dus van alles. Ze heeft nu met de bekende Adje een EK-liedje gemaakt met 'Wij zijn erbij' (op Ich bin wie du). Dit voor het Europees Kampioenschap dat vanaf 14 juni in Duitsland wordt gespeeld.

Gemeente gisteren 18:58

Gouda maakt einde aan lange BKR-registratie na schuldentraject

Om inwoners te helpen hun leven sneller op te pakken na een schuldhulpregeling kort de gemeente Gouda de BKR-registratie fors in. De registratie blijft niet langer 5 jaar staan, maar slechts 6 maanden. “We willen dat mensen sneller perspectief krijgen en weer volwaardig mee kunnen doen in de samenleving”, licht wethouder Armoedebestrijding Jan Kees Oppelaar toe.

Advertorial Sport en recreatie gisteren 18:58

Beweegmakelaars SPORT•GOUDA op vaste tijden te vinden in wijken

SPORT•GOUDA wil ervoor zorgen dat alle inwoners van Gouda gaan (én blijven) bewegen. Niet iedereen vindt het echter even gemakkelijk om een keuze te maken in het uitgebreide sport- en beweeglandschap dat Gouda biedt. Ook kan de financiële situatie een drempel opwerpen om te gaan sporten of lid te worden van een sportvereniging. Bij al dit soort vragen zijn de beweegmakelaars van SPORT•GOUDA de aangewezen personen om hulp te bieden.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam gisteren 18:49

Bijeenkomst voor energie- en groenprojecten/werkgroepen

Ben je bezig met een project over duurzaamheid of wil je graag meehelpen met een duurzaam project? Kom dan op 20 juni vanaf 19u30 naar de inspiratiebijeenkomst in het Huis van de Stad. 

Slavernij gisteren 14:57

Gouda viert Keti Koti op 30 juni en 1 juli

Gouda herdenkt op 30 juni het trans-Atlantisch slavernijverleden. En op 1 juli vieren we met elkaar de afschaffing van de slavernij. Tijdens de herdenking staan we stil bij het Nederlandse slavernijverleden. De viering van Keti Koti bestaat uit een cultureel programma. Burgemeester Pieter Verhoeve presenteert dan de vervolgstappen van de gemeente, naar aanleiding van de stadsgesprekken en de verkenning “Het koloniaal en slavernijverleden van Gouda”.

Geschiedenis gisteren 12:30

NTC-bunker in PWA-Kazerne zaterdag weer open voor publiek

De voormalige bunker van het Nationaal Territoriaal Commando – NTC aan de Groen van Prinsterersingel 44 wordt nogmaals voor publiek opengesteld. De bunker is zaterdag 15 juni van 10 tot 16u00 open voor het Gouds-publiek en uiteraard ook voor andere belangstellenden. Bij de eerste openstelling op 1 juni zijn er 553 bezoekers rondgeleid