Cultuurhuis Garenspinnerij
Advertorial Feest

Cultuurhuis Garenspinnerij viert 10-de verjaardag met spektakel GOUD!

Donderdag 7 maart 2024 was het precies tien jaar geleden dat het verbouwde pand van de Koninklijke Machinale Garenspinnerij aan de Turfsingel in gebruik genomen werd in de nieuwe functie als Cultuurhuis Garenspinnerij. Het jubileum wordt gevierd met een spetterend spektakel op vrijdag 5 en zaterdag 6 april aanstaande: GOUD!

Cultuurhuis Gouda 10de verjaardag Goud!.jpg

Cultuurhuisgenoten

Het gratis evenement belooft een samensmelting van muziek, theater en kunst te worden. De Cultuurhuisgenoten Jeugdtheaterhuis, StudioGonz, Cultuurhuis Garenspinnerij en Netwerk Amateurkunst toveren gezamenlijk het hele gebouw om tot één bruisend podium. Alle Gouwenaars, jong en oud kunnen zich onderdompelen in een onvergetelijke totaalbeleving. Kom en beleef zelf hoe theater, muziek en kunst je kunnen verwonderen, verrassen en ontroeren. Maak het mee!

Vrijdag 5 april

Op vrijdagavond genieten bezoekers van een gevarieerde line-up van huisbands en ensembles. Na een knetterende opening met popping ‘Pendulum Wave’ klinkt overal in het pand muziek. Bezoekers kunnen zelf de dansvloer betreden tijdens een Silent Disco met huis-DJ Danou en na afloop genieten van de feestelijke Karaoke Avond in StudioGonz.

Zaterdag 6 april

Op zaterdagmiddag opent singer-songwriter, theatermaker, cabaretier en oud-cursist Peter van Rooijen het programma in StudioGonz. Direct gevolgd door een voorstelling (4+) van Hakim, onder meer bekend van Sesamstraat. Vanaf dan is het in Cultuurhuis Garenspinnerij één groot festijn voor iedereen. Doorlopend zijn overal in huis activiteiten, van een talkshow met jongeren als presentator, tot theaterpresentaties voor en door kinderen. Er zijn verschillende beeldende activiteiten, muzikale optredens, een ontspannend ligconcert met harpmuziek en nog veel meer spektakel. We sluiten de middag af met een knallend concert van Harmonievereniging Caecilia.

Gratis voor alle Gouwenaars

GOUD! is gratis toegankelijk voor alle Gouwenaars van alle leeftijden. We nodigen iedereen van harte uit om samen met ons het 10-jarig jubileum van Cultuurhuis Garenspinnerij te komen vieren. Voor het programma en meer informatie, kijk op www.cultuurhuisgarenspinnerij.nl/goud.

GOUD!

Cultuurhuis Garenspinnerij

Vrijdag 5 en zaterdag 6 april 2024

Gratis toegankelijk

Voor het programma en meer informatie kijk op www.cultuurhuisgarenspinnerij.nl/goud


Meer nieuws

Advertorial Theater gisteren 11:41

Anthony dos Santo komt zijn expertise delen in De Goudse Schouwburg

De Goudse Schouwburg en gro-up slaan de handen weer ineen voor een nieuwe serie workshops en masterclasses tijdens Express Yourself, het jaarlijkse jongerenproject. De workshopmaand Smaakmakers biedt een unieke kans om jongeren gratis kennis te laten maken met bekende artiesten in de Urban scene, zich te laten inspireren en hun talent te ontwikkelen.

Advertorial Sport en recreatie gisteren 11:39

Vrolijk, veilig en fit blijven fietsen? Doe 2 mei mee aan Doortrapdag

We willen allemaal graag fit ouder worden. Natuurlijk willen we ook graag blijven fietsen! Voor personen van 65 jaar of ouder die graag veilig willen blijven fietsen (met elektrische of gewone fiets) biedt SPORT•GOUDA een zogeheten  'Doortrapdag' aan.

Winkels gisteren 08:00

Steeds minder winkels in de winkelstraat

Winkelstraten in de binnensteden doen hun naam steeds minder eer aan. Wanneer de panden leeg komen te staan, vestigt zich daar vaak horeca of iets anders zoals een nagelstudio, een kapper of tattooshop.

ICT en technologie gisteren 06:00

Zuid-Holland aangewezen als testgebied voor nieuwe generatie drones

Zuid-Holland is door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat aangewezen als voorkeursgebied voor BVLOS-vluchten met drones in afgesloten luchtruim. BVLOS staat voor Beyond visual line of sight. Oftewel: vliegen met een drone buiten het directe zicht van de pilot. 

Advertorial Theater 26 apr. 2024 19:00

Avondje theater? Hier het programma van De Goudse Schouwburg

Avondje theater? Het theaterseizoen in De Goudse Schouwburg is bezig met de tweede helft. Deze voorstellingen kun je de komende weken verwachten, zien en horen. De lijst is lang, er is voldoende keus.