Gouwenaars opgelet: verleng nu nog makkelijker je rijbewijs

Je rijbewijs verlengen gebeurt vaak op het laatste moment. Vanaf nu kan het makkelijker en scheelt het je een ritje naar het Goudse Huis van de Stad. Het verlengen van je rijbewijs kan tegenwoordig namelijk ook online.

Online

Sinds 1 augustus 2023 is het mogelijk om je rijbewijs online te verlengen of uit te breiden. Niet alleen scheelt het je een extra rit naar het gemeentehuis, ook ligt je rijbewijs na twee dagen al voor je klaar. Wil jij je rijbewijs online verlengen? Ga naar www.rdw.nl/rijbewijsverlengen. Let op! Je hebt hier wel een DigiD-app met ID-check voor nodig. In de volgende video staat beschreven hoe het online verlengen in zijn werk gaat.

De tekst loopt door onder de video.

Balie

Wil jij je rijbewijs liever persoonlijk aan de balie in het gemeentehuis in Gouda verlengen? Ook dat is nog steeds mogelijk. Wel duurt het dan langer voor je je rijbewijs in handen kunt nemen; je nieuwe rijbewijs ligt na vijf werkdagen voor je klaar.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Theater gisteren 11:41

Anthony dos Santo komt zijn expertise delen in De Goudse Schouwburg

De Goudse Schouwburg en gro-up slaan de handen weer ineen voor een nieuwe serie workshops en masterclasses tijdens Express Yourself, het jaarlijkse jongerenproject. De workshopmaand Smaakmakers biedt een unieke kans om jongeren gratis kennis te laten maken met bekende artiesten in de Urban scene, zich te laten inspireren en hun talent te ontwikkelen.

Advertorial Sport en recreatie gisteren 11:39

Vrolijk, veilig en fit blijven fietsen? Doe 2 mei mee aan Doortrapdag

We willen allemaal graag fit ouder worden. Natuurlijk willen we ook graag blijven fietsen! Voor personen van 65 jaar of ouder die graag veilig willen blijven fietsen (met elektrische of gewone fiets) biedt SPORT•GOUDA een zogeheten  'Doortrapdag' aan.

Winkels gisteren 08:00

Steeds minder winkels in de winkelstraat

Winkelstraten in de binnensteden doen hun naam steeds minder eer aan. Wanneer de panden leeg komen te staan, vestigt zich daar vaak horeca of iets anders zoals een nagelstudio, een kapper of tattooshop.

ICT en technologie gisteren 06:00

Zuid-Holland aangewezen als testgebied voor nieuwe generatie drones

Zuid-Holland is door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat aangewezen als voorkeursgebied voor BVLOS-vluchten met drones in afgesloten luchtruim. BVLOS staat voor Beyond visual line of sight. Oftewel: vliegen met een drone buiten het directe zicht van de pilot. 

Advertorial Theater 26 apr. 2024 19:00

Avondje theater? Hier het programma van De Goudse Schouwburg

Avondje theater? Het theaterseizoen in De Goudse Schouwburg is bezig met de tweede helft. Deze voorstellingen kun je de komende weken verwachten, zien en horen. De lijst is lang, er is voldoende keus.