GZC Donk

GZC Donk bij NJK synchroonzwemmen in Zwolle

In het weekend van 23 en 24 maart worden in zwembad De Vrolijkheid in Zwolle de Nederlandse Junioren Kampioenschappen synchroonzwemmen georganiseerd. Het juniorenteam van GZC Donk is hierbij ook vertegenwoordigd. 

gzc donk synchroon nk ploeg junioren 2024.jpg

Kuur

Synchroonzwemsters Kyra van Dijk, Romy van Wijngaarden, Vivian de Meijer, Anais en Marielou van der Vliet, Femke de Ridder, Nayla Verzeide en Naomi de Jong zwemmen op zaterdag hun technische kuur en op zondag de vrije kuur.

Vorig jaar wist deze groep nog de bronzen medaille binnen te slepen. Of een podiumplek komend weekend haalbaar is, blijft nog even spannend. Aan de inzet en voorbereiding zal het niet liggen.

Het team wist vorige week op de Regiokampioenschappen nog de eerste plaats te bemachtigen en heeft de afgelopen maanden hard getraind.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Opinie vandaag 12:30

Berichten uit de bibliotheek Gouda (9)

Ik zei het al eerder, het bruist, borrelt en beweegt in de bibliotheekwereld. Vanzelfsprekend staat het aanwakkeren van leesplezier bij ons altijd voorop, maar die basistaak is de afgelopen jaren in snel tempo uitgebreid met de preventie en bestrijding van laaggeletterdheid, de bibliotheek op school, digitale geletterdheid & de techniekwerkplaats en het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO). En de volgende opdracht dient zich al weer aan: democratie en burgerschap.

4 en 5 mei vandaag 12:21

Rondleiding Gouda in de oorlog op 4 mei op Oude Begraafplaats

Voorafgaand aan het programma op de Markt houdt de Oude Begraafplaats Gouda op zaterdag 4 mei twee keer een rondleiding met als thema ‘Gouda in de oorlog’. De rondleidingen starten om 13u30 en 14u30 en duren ongeveer een uur. Deelname is gratis.

Advertorial Fairtrade Gouda vandaag 12:02

Thema Fairtrade Week: eerlijke mode

Thema van de Fairtrade Week van dit jaar is Fair Fashion: eerlijke mode. Hiervoor geldt het voor fairtrade kenmerkende principe van eerlijke handel. Fairtrade Gouda doet van 4 tot en met 12 mei met de Fairtrade Week mee met activiteiten bij Terre des Hommes aan de Lange Groenendaal, bij verschillende kledingwinkels en met een speciale stadswandeling.

Calamiteiten vandaag 10:20

Agent in centrum Gouda mishandeld door 36-jarige man

Een 36-jarige man is zaterdagmiddag aangehouden in de Wilhelminastraat nadat hij een agent in zijn gezicht had geslagen. Agenten spraken de man aan omdat hij overlast veroorzaakte en dronken was. Uit het niets kreeg een agent een klap in zijn gezicht.