Rabobank Hollandse IJssel
Advertorial Bankzaken

Honderd dames bij Female & Finance-event Rabobank Hollandse IJssel

Honderd vrouwen waren woensdagavond te gast op het kantoor van Rabobank Hollandse IJssel in Gouda tijdens het eerste Female & Finance Event van de bank. Powervrouwen Ilse Overwater, Marianne Bruijn, Gonny van Arendonk en Annemarie van Gaal namen de dames ieder met hun eigen inspirerende verhaal mee tijdens deze avond. 

"Het was  gaaf om de bewustwording in de zaal te zien ontstaan en hoe enthousiast iedereen na een lekker hapje en drankje weer gemotiveerd naar huis ging", aldus Monique Overes-Lingen van Rabobank Hollandse IJssel.

Wil jij financieel onafhankelijk zijn of blijven? Wil jij leren hoe je geld voor je kunt laten werken, zodat je financieel vrij bent en de regie over je eigen leven behoudt? Om daar achter te komen hield Rabobank Hollandse IJssel op woensdagavond 8 november exclusief voor dames het Female & Finance Event.

Female & Finance

Het is soms moeilijk te overzien welke financiële gevolgen onze keuzes hebben op de lange termijn. Hoe blijf je nu baas in eigen beurs? Inspirerende sprekers vertelden hoe we er qua gendergelijkheid voorstaan en hoe we de regie over ons eigen leven behouden.

Ze gaven inzicht in alle levensfases, die impact hebben op je portemonnee. Wat als je bijvoorbeeld te maken krijgt met scheiding, arbeidsongeschiktheid of overlijden van je partner? Ook kregen de aanwezigen praktische tips voor het opbouwen van buffers voor nu en later. Er was voldoende gelegenheid om van elkaar te leren en tijdens de borrel kon een ieder vragen te stellen aan de financiële experts van Rabobank Hollandse IJssel.

rabobank female en finance organisatie.jpeg

Sprekers 

Marianne Bruijn is ondernemer en een zeer ervaren merkstrateeg. Ook is ze auteur van het boek The Female Fix. Zij liet de bezoekers zien welke financiële impact belangrijke levensfases kunnen hebben en ze vertelde hoe het anno 2023 gesteld is met onze financiële onafhankelijkheid.

Annemarie van Gaal heeft een indrukwekkende ondernemerscarrière en is een bekende tv-persoonlijkheid en columniste. Zij vertelde gepassioneerd over ondernemerschap, nieuwe verdienmodellen en onverwachte kansen in een veranderende wereld.

Private Banker Gonny van Arendonk legde tot slot uit hoe je financieel inzicht kan krijgen in jouw situatie en vanuit daar de juiste keuzes kunt maken. 

Financiële zelfredzaamheid

Na deze avond weten de aanwezigen hoe je de financiële regie over hun eigen leven behouden en komen zij bij belangrijke gebeurtenissen niet voor onaangename verrassingen te staan. "Financiële zelfredzaamheid zorgt ervoor dat je onafhankelijk bent en in vrijheid keuzes kunt maken. En misschien nog wel belangrijker, het geeft je een gevoel van vrijheid", aldus een van de sprekers.


Meer nieuws

Advertorial Theater gisteren 11:41

Anthony dos Santo komt zijn expertise delen in De Goudse Schouwburg

De Goudse Schouwburg en gro-up slaan de handen weer ineen voor een nieuwe serie workshops en masterclasses tijdens Express Yourself, het jaarlijkse jongerenproject. De workshopmaand Smaakmakers biedt een unieke kans om jongeren gratis kennis te laten maken met bekende artiesten in de Urban scene, zich te laten inspireren en hun talent te ontwikkelen.

Advertorial Sport en recreatie gisteren 11:39

Vrolijk, veilig en fit blijven fietsen? Doe 2 mei mee aan Doortrapdag

We willen allemaal graag fit ouder worden. Natuurlijk willen we ook graag blijven fietsen! Voor personen van 65 jaar of ouder die graag veilig willen blijven fietsen (met elektrische of gewone fiets) biedt SPORT•GOUDA een zogeheten  'Doortrapdag' aan.

Winkels gisteren 08:00

Steeds minder winkels in de winkelstraat

Winkelstraten in de binnensteden doen hun naam steeds minder eer aan. Wanneer de panden leeg komen te staan, vestigt zich daar vaak horeca of iets anders zoals een nagelstudio, een kapper of tattooshop.

ICT en technologie gisteren 06:00

Zuid-Holland aangewezen als testgebied voor nieuwe generatie drones

Zuid-Holland is door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat aangewezen als voorkeursgebied voor BVLOS-vluchten met drones in afgesloten luchtruim. BVLOS staat voor Beyond visual line of sight. Oftewel: vliegen met een drone buiten het directe zicht van de pilot. 

Advertorial Theater 26 apr. 2024 19:00

Avondje theater? Hier het programma van De Goudse Schouwburg

Avondje theater? Het theaterseizoen in De Goudse Schouwburg is bezig met de tweede helft. Deze voorstellingen kun je de komende weken verwachten, zien en horen. De lijst is lang, er is voldoende keus.