Rinus Lasschuyt Fotografie
Advertorial Vacature

Kaasmarkt Gouda is op zoek naar kaasmeisjes en kaasjongens

Kaasmarkt Gouda zoekt kaasmeisjes en kaasjongens. Wil jij meehelpen op en aan de beroemde Kaasmarkt in Gouda? Reageer dan snel! Wellicht kun je donderdag 4 april, bij de eerste Goudse Kaasmarkt van dit seizoen, al aan de slag.

kaas boeren graskaas keuring.jpg

Kaas, plezier en toeristen

Kaasmarkt Gouda is op zoek naar energieke krachten tussen de 15 en 25 jaar die hun zomer willen vullen met kaas, plezier en toeristen! 

Wanneer? Van donderdag 4 april tot en met 29 augustus.

Wat ga je doen? Kaas gooien, lachen met toeristen en de zonnige vibes van de Kaasmarkt in Gouda verspreiden!

Flexibiliteit! Je hoeft niet perse elke donderdag te werken. We begrijpen dat je ook van je zomer wilt genieten!

Hoe laat? Kaasjongens: 6u30-15u00, Kaasmeisjes: 9u00-13u00

Ben jij klaar voor een smaakvolle en onvergetelijke zomerbaan? Stuur een bericht naar info@eventz4you.nl en maak binnenkort deel uit van het kaasteam! 


Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 13:11

Feestelijke opening en Koningsdag: dubbel feest bij Check's

Op Koningsdag was de feestelijke opening van horecagelegenheid Check's. Dubbel feest dus voor Pieter ter Veen (47) en zijn partner Lucas van der Draaij (21) die de zaak Achter de Kerk runnen. Gefeliciteerd mannen...

Advertorial 4 en 5 mei vandaag 12:49

Wandel jij ook mee voor vrijheid en vrede op Bevrijdingsdag?

Wandel mee voor vrijheid en vrede op Bevrijdingsdag 2024 in Gouda! Je loopt in kleine groepjes, en staat onderweg stil voor een verhaal, gedicht of muziek. Na afloop eet je samen met de andere wandelaars en de organisatie de Vrijheidssoep.

Opinie vandaag 12:30

Berichten uit de bibliotheek Gouda (9)

Ik zei het al eerder, het bruist, borrelt en beweegt in de bibliotheekwereld. Vanzelfsprekend staat het aanwakkeren van leesplezier bij ons altijd voorop, maar die basistaak is de afgelopen jaren in snel tempo uitgebreid met de preventie en bestrijding van laaggeletterdheid, de bibliotheek op school, digitale geletterdheid & de techniekwerkplaats en het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO). En de volgende opdracht dient zich al weer aan: democratie en burgerschap.

4 en 5 mei vandaag 12:21

Rondleiding Gouda in de oorlog op 4 mei op Oude Begraafplaats

Voorafgaand aan het programma op de Markt houdt de Oude Begraafplaats Gouda op zaterdag 4 mei twee keer een rondleiding met als thema ‘Gouda in de oorlog’. De rondleidingen starten om 13u30 en 14u30 en duren ongeveer een uur. Deelname is gratis.

Advertorial Fairtrade Gouda vandaag 12:02

Thema Fairtrade Week: eerlijke mode

Thema van de Fairtrade Week van dit jaar is Fair Fashion: eerlijke mode. Hiervoor geldt het voor fairtrade kenmerkende principe van eerlijke handel. Fairtrade Gouda doet van 4 tot en met 12 mei met de Fairtrade Week mee met activiteiten bij Terre des Hommes aan de Lange Groenendaal, bij verschillende kledingwinkels en met een speciale stadswandeling.