Kinderboerderij Goudse Hofsteden

Kinderboerderij De Goudse Hofsteden haalt met collecte € 4.787,21 op

De collecte van kinderboerderij De Goudse Hofsteden heeft dankzij alle gulle gevers en de enthousiaste collectanten een bedrag van € 4.787,21 opgeleverd! De opbrengst van de collecte wordt dit jaar onder meer besteed aan het onderhouden van stallen en verblijven voor de dieren, de aanschaf van nieuwe dieren en onderhoud van de speeltuin. 

"Een geweldig bedrag om deze mooie kinderboerderij te behouden voor iedereen. Namens de kinderboerderij bedankt!", aldus beheerder Sandra Harkes.

Heb je geen collectekaart gehad of collectebus gezien en wil je toch een bijdrage geven dan kun je je bijdrage overmaken op: Rekeningnummer: NL27 INGB 0004 3094 38 t.n.v. Stichting kinderboerderij De Goudse Hofsteden.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Exposities vandaag 14:23

Expositie Freedom Seekers van Jet ter Halle

Wat is vrijheid voor jou? Voor documentaire fotograaf Jet ter Halle was dit je voeten volgen zonder iets te willen of te moeten. In Parijs veranderde haar perspectief door Aslam, Courage, Oscar en Vlad. Zij kwamen alleen te staan, verkeerde in angst voor hun leven en ontvluchtte hun land om zich vrij te kunnen uiten ongeacht hun seksuele oriëntatie. De documentaire ‘Freedom Seekers’ is te bewonderen samen met een fotocollectie van Ter Halle haar reizen. Te zien in Stadskant, Stationsplein 8.

Waterpolo vandaag 12:53

Landskampioen GZC Donk wint eenvoudig van PSV

De Eredivisie Heren is van start gegaan. Op zaterdag won GZC Donk zoals verwacht vrij eenvoudig. De regerend  landskampioen uit Gouda stuurde PSV met 18-12 huiswaarts.

Bankzaken vandaag 11:34

ING-bank leeg gehaald

De laatste bank in de binnenstad van Gouda, waar we nog gewoon geldzaken kunnen doen aan de balie en geld kunnen opnemen en pinnen, sloot onlangs de deuren. Na de Rabobank, ABN Amro, SNS Bank ging ook de ING Bank in de Wijdstraat 1 dicht. Dat gebeurde per 31 augustus. De ING-bank wordt nu leeg gehaald.