Thierry van Vugt
Advertorial Media

Lancering voorjaarseditie en netwerkborrel INTO business Gouda in Chocoladefabriek

Erna Staal van De Bibliotheek Gouda en Darius Heydarpour van VRSpace onthulden donderdag de cover van INTO business Gouda, de voorjaarseditie. Daarna was er een gezellige netwerkborrel met de Goudse ondernemers van de INTO businessclub Gouda in de Chocoladefabriek

Techniek Talent Gouda

Jan Willem van der Wolf presenteerde tijdens de lancering het programma Vrienden van Techniek Talent Gouda. Dit met als doel de betrokkenheid van het lokale bedrijfsleven bij het Goudse techniekonderwijs verder te vergroten. Met het lidmaatschap ondersteunen bedrijven en brancheverenigingen onder meer de programmering in de Techniekwerkplaats.


Meer nieuws

Energie gisteren 19:00

Wellicht veld met zonnepanelen naast voetbalcomplex DONK

Vorig jaar zijn Goudse inwoners gevraagd op welke locaties zonnevelden gewenst zijn en waar niet. Daaruit is naar voren gekomen dat in Gouda voorlopig maar één zoeklocatie mogelijk is: naast het voetbalveld van Donk.

Archeologie gisteren 18:46

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.