Mark Maree neemt na 23 jaar afscheid van De Zalm en Goudse horeca

Door de overname van De Zalm Horeca Groep Gouda door Gouda Gastvrij verdwijnt ook een echte Goudse horecaondernemer uit het zicht en naar de achtergrond. Mark Maree neemt na 23 jaar afscheid van De Zalm en de twee aanliggende bedrijven: Koeien en Kaas en La Bodega. “Het was zeker geen makkelijke keuze, maar is zeker weloverwogen."

"Succesvol ondernemen in de horeca is immers sinds Corona als het ware een heptathlon (zevenkamp, red.) geworden. Alle facetten vragen absolute aandacht en het optimaliseren van omzet en een gezonden kostenstructuur is een must om te overleven."
 
Maree: “Door de overname kan ik me volledig focussen op de andere bedrijven. Het concept van Koeien en Kaas is met drie locaties in de regio uniek en een bewezen succes, maar de groei en ontwikkeling staat al even stil. Vanuit die kant kijk ik ook uit naar de toekomstige samenwerking met Gouda Gastvrij. Het komende jaar gaan we gezamenlijk kijken hoe we de toekomst van Koeien en Kaas als formule verder vorm kunnen gaan geven”.
 
La Bodega wordt onderdeel van De Zalm. Rond de herfst dit jaar gaan deuren van De Zalm even dicht en gaan de nieuwe uitbaters enkele aanpassingen doorvoeren in het concept.
 
Deze overname van Sharon en Lennart van Gastel is niet alleen een uitbreiding van hun zakelijke activiteiten, maar ook een belofte om de rijke tradities van deze etablissementen voort te zetten en Gouda en haar kloppende hart nog levendiger te maken! Maree: “We zijn blij dat de bedrijven, de medewerkers en onze trouwe gasten in hele goede handen komen bij Gouda Gastvrij/Lennart en Sharon. Dat hebben ze wel bewezen..."

Op de foto Mark Maree (tweede van rechts) met de aandeelhouders van De Zalm Horeca Groep Gouda.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 19:16

Global Goals Dashboard maakt inzichtelijk hoe Gouda ervoor staat

Hoeveel mensen in Gouda leven onder of rond het sociaal minimum? Hoe is de ontwikkeling van de woningvoorraad in onze stad? Hoe staat het met de gezondheid van Gouwenaars? Hoeveel CO2-uitstoot heeft Gouda afgelopen jaren bespaard? Is de kwaliteit van onze wateren verbeterd? De antwoorden op deze en nog veel meer vragen zijn te vinden op het nieuwe Global Goals Dashboard dat de gemeente Gouda deze week heeft gelanceerd.

Gemeente vandaag 18:58

Gouda maakt einde aan lange BKR-registratie na schuldentraject

Om inwoners te helpen hun leven sneller op te pakken na een schuldhulpregeling kort de gemeente Gouda de BKR-registratie fors in. De registratie blijft niet langer 5 jaar staan, maar slechts 6 maanden. “We willen dat mensen sneller perspectief krijgen en weer volwaardig mee kunnen doen in de samenleving”, licht wethouder Armoedebestrijding Jan Kees Oppelaar toe.

Advertorial Sport en recreatie vandaag 18:58

Beweegmakelaars SPORT•GOUDA op vaste tijden te vinden in wijken

SPORT•GOUDA wil ervoor zorgen dat alle inwoners van Gouda gaan (én blijven) bewegen. Niet iedereen vindt het echter even gemakkelijk om een keuze te maken in het uitgebreide sport- en beweeglandschap dat Gouda biedt. Ook kan de financiële situatie een drempel opwerpen om te gaan sporten of lid te worden van een sportvereniging. Bij al dit soort vragen zijn de beweegmakelaars van SPORT•GOUDA de aangewezen personen om hulp te bieden.

Advertorial Groen vandaag 18:52

Wandel mee met Groene Avondvierdaagse

Buurtgroen Gouda en Velt Groene Hart houden van 1 tot en met 4 juli voor de allereerste keer de Groene Avondvierdaagse! Je loopt vier avonden langs bekende en onbekende groene pareltjes in Gouda. Buurtgroen Gouda is onderdeel van Gouda Bruist.