Mozaiek Wonen

Mozaïek Wonen bouwt voor de toekomst

We willen als woningcorporatie bouwen, zodat we nog meer mensen een fijn (t)huis kunnen bieden. Daar zetten we ons samen met onze partners graag voor in!

Tegelijkertijd zien we ook dat het niet alleen om bouwen gaat – we willen investeren in meer dan dat én daarin het goede doen. We willen namelijk ook onze woningen verbeteren en verduurzamen, investeren in fijne wijken en 
buurten én ervoor zorgen dat er voldoende betaalbare woningen blijven.

Maar wat is dan ‘het goede doen?’ En wat vinden onze samenwerkingspartners en (toekomstige) huurders? Dat bedenken we niet alleen zelf vanuit ons kantoor op de Bachstraat, maar dat willen we samen doen.

In mei organiseren we voor onze samenwerkingspartners verschillende bijeenkomsten om ideeën en doelen op te halen. Met de belangrijkste vraag: hoe kunnen we samen bouwen aan een mooie toekomst. 

En natuurlijk zijn onze belangrijkste samenwerkingspartner in de wijk onze (toekomstige) huurders. Van hen willen we weten: wat is fijn wonen?

Bent u onze (toekomstige) huurder en wilt u met ons meedenken? Op 7 juni organiseren wij van 19u00 tot 20u30 een digitale bijeenkomst, en op 8 juni organiseren wij van 19u00 tot 20u30 een bijeenkomst in Gouda.

Wilt u erbij zijn? Stuur dan een mail naar ingesprek@mozaiekwonen.nl, dan ontvangt u meer informatie.

Anne ter Steege
Directeur-bestuurder Mozaïek Wonen


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Waterpolo vandaag 12:53

Landskampioen GZC Donk wint eenvoudig van PSV

De Eredivisie Heren is van start gegaan. Op zaterdag won GZC Donk zoals verwacht vrij eenvoudig. De regerend  landskampioen uit Gouda stuurde PSV met 18-12 huiswaarts.

Bankzaken vandaag 11:34

ING-bank leeg gehaald

De laatste bank in de binnenstad van Gouda, waar we nog gewoon geldzaken kunnen doen aan de balie en geld kunnen opnemen en pinnen, sloot onlangs de deuren. Na de Rabobank, ABN Amro, SNS Bank ging ook de ING Bank in de Wijdstraat 1 dicht. Dat gebeurde per 31 augustus. De ING-bank wordt nu leeg gehaald.

Sport vandaag 10:39

Estafette team GZC DONK derde op Provinciaal Kampioenschap

Brisa Dekkers, Eva Ehlert, Anouk de Jong, Erin de Jong, Tessa de Jong en Tess Liebrechts hebben onder leiding van trainer/coach Aranea de Jong zich op het Provinciaal Estafette Kampioenschap in Leiden verdienstelijk naar een derde plaats overall gezwommen.