GZC Donk

Nieuw record voor synchroonzwemploeg GZC Donk

De senioren synchroonzwemploeg van GZC Donk heeft bij de Nederlandse kampioenschappen vrije combinatie in het Hofbad in Den Haag een nieuw puntenrecord gezwommen. 

In het sterke deelnemersveld van 17 verenigingen werd een prachtige 6e plek behaald.

Het onderdeel vrije combinatie is zeer aantrekkelijk voor het publiek omdat de kuur veel afwisselende elementen en acrobatische sprongen bevat. 

De ploeg bestaande uit Naomi de Jong, Saar van den Berg, Esmee van Wijngaarden, Thirza Oosterwijk, Esmay Oosterwijk, Siobhan Tukker, Tessa Kempen, Kelly van Vliet, Sandra van Halm Braam, Maartje Tuinenburg, Esmee van den Heuvel en Anais van Vliet zwommen hun kuur op muziek van Earth song en werd door de jury beloond met 64.6 punten, een nieuw record.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Theater vandaag 11:41

Anthony dos Santo komt zijn expertise delen in De Goudse Schouwburg

De Goudse Schouwburg en gro-up slaan de handen weer ineen voor een nieuwe serie workshops en masterclasses tijdens Express Yourself, het jaarlijkse jongerenproject. De workshopmaand Smaakmakers biedt een unieke kans om jongeren gratis kennis te laten maken met bekende artiesten in de Urban scene, zich te laten inspireren en hun talent te ontwikkelen.

Advertorial Sport en recreatie vandaag 11:39

Vrolijk, veilig en fit blijven fietsen? Doe 2 mei mee aan Doortrapdag

We willen allemaal graag fit ouder worden. Natuurlijk willen we ook graag blijven fietsen! Voor personen van 65 jaar of ouder die graag veilig willen blijven fietsen (met elektrische of gewone fiets) biedt SPORT•GOUDA een zogeheten  'Doortrapdag' aan.

Winkels vandaag 08:00

Steeds minder winkels in de winkelstraat

Winkelstraten in de binnensteden doen hun naam steeds minder eer aan. Wanneer de panden leeg komen te staan, vestigt zich daar vaak horeca of iets anders zoals een nagelstudio, een kapper of tattooshop.

ICT en technologie vandaag 06:00

Zuid-Holland aangewezen als testgebied voor nieuwe generatie drones

Zuid-Holland is door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat aangewezen als voorkeursgebied voor BVLOS-vluchten met drones in afgesloten luchtruim. BVLOS staat voor Beyond visual line of sight. Oftewel: vliegen met een drone buiten het directe zicht van de pilot. 

Advertorial Theater gisteren 19:00

Avondje theater? Hier het programma van De Goudse Schouwburg

Avondje theater? Het theaterseizoen in De Goudse Schouwburg is bezig met de tweede helft. Deze voorstellingen kun je de komende weken verwachten, zien en horen. De lijst is lang, er is voldoende keus.