Nieuwe cursussen bij Volksuniversiteit Gouda

De lente komt in zicht, alle aanleiding om er dan op uit te gaan en foto’s te maken. Maar heb jij een fotocamera en heb je het gevoel dat je hier geen optimaal gebruik van maakt, of ben je niet tevreden over de foto's die je  hiermee maakt, dan kan de cursus Fotografie voor beginner bij de Volksuniversiteit Gouda veel verheldering geven.

Andere cursussen

Er starten de komende weken nog meer nieuwe cursussen bij de Volksuniversiteit Gouda: diverse kookcursussen, onder meer Thais en Mexicaans Koken. Maar ook bijvoorbeeld Succesvol Opruimen, Frans op Reis en Tuinen in de Oudheid.

Wees er snel bij want de cursus Fotografie voor beginners start op maandagavond 6 maart en er zijn nog een paar plaatsen vrij.

Meer informatie over al deze cursussen en meer is te lezen op de website: www.volksuniversiteitgouda.nl/

 


Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 13:22

Derde lekkage dit lopende theaterseizoen bij De Goudse Schouwburg

De Goudse Schouwburg heeft zaterdagmorgen te maken gehad met een derde lekkage in dit lopende theaterseizoen. De lekkage in de keuken kwam boven water bij de voorverkoop van kaarten voor het nieuwe theaterseizoen. Die voorverkoop loopt voorspoedig.

Advertorial Festival vandaag 12:44

Festival Gouda Maakt Toekomst zondag op Goudasfalt

Voor het festival Gouda Maakt Toekomst moet je (een plekje in) de agenda vrij houden. Op zondag 4 juni van 12u00 tot 19u00 is GOUDasfalt DE plek waar je Toekomstmakers ontmoet en geïnspireerd raakt om er zelf één te worden!

Gemeente vandaag 12:06

Gouda wil grote gratis inpandige fietsenstalling met voorzieningen in binnenstad

De gemeente Gouda trekt een miljoen uit voor overdekte fietsenstalling met 750 rekken mét voorzieningen, zoals een toegankelijk openbaar toilet. De beoogde plek is het rijtje panden aan de Nieuwe Markt waarin eerst een reisbureau, een speelgoedwinkel en een kledingzaak zaten. Gouda wil de gratis bewaakte inpandige fietsenstalling Nieuwe Markt per 1 januari 2024 openstellen.

Voetbal vandaag 11:36

Romeo El Bouazatti nieuwe trainer SV Gouda

Ondanks een getekend contract bij SV Gouda besloot trainer Tim den Haan recentelijk toch het komend seizoen bij VV Alblasserdam aan de slag te gaan. Het zeer verraste bestuur van SV Gouda moest op zoek naar een andere trainer en vond hem deze week - al vrij snel - in de persoon van Romeo El Bouazatti.