Nieuwe cursussen bij Volksuniversiteit Gouda

De lente komt in zicht, alle aanleiding om er dan op uit te gaan en foto’s te maken. Maar heb jij een fotocamera en heb je het gevoel dat je hier geen optimaal gebruik van maakt, of ben je niet tevreden over de foto's die je  hiermee maakt, dan kan de cursus Fotografie voor beginner bij de Volksuniversiteit Gouda veel verheldering geven.

Andere cursussen

Er starten de komende weken nog meer nieuwe cursussen bij de Volksuniversiteit Gouda: diverse kookcursussen, onder meer Thais en Mexicaans Koken. Maar ook bijvoorbeeld Succesvol Opruimen, Frans op Reis en Tuinen in de Oudheid.

Wees er snel bij want de cursus Fotografie voor beginners start op maandagavond 6 maart en er zijn nog een paar plaatsen vrij.

Meer informatie over al deze cursussen en meer is te lezen op de website: www.volksuniversiteitgouda.nl/

 


Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 15:30

Zeldzaam Mooi Markt komt zondag opnieuw naar Goudse Markt

Op zondag 1 oktober is er weer een Zeldzaam Mooi Markt op het prachtige marktplein de Markt in Gouda. Het Marktplein in Gouda is niet zomaar een plein. Het is hét plein van Gouda. Daarom de perfecte locatie voor twee keer per jaar dé Zeldzaam Mooi Markt.

Advertorial Cursussen en workshops vandaag 10:49

Nieuw bij Volksuniversiteit Gouda: cursus smartphone fotografie

Wat hebben we een mooie zomerse week achter de rug met nog volop gelegenheid voor buitenactiviteiten. Inmiddels is het weer omgeslagen en begint de herfst zijn intrede te doen. Hoogste tijd om je te oriënteren op wat je het komende seizoen aan workshops en cursussen bij Volksuniversiteit Gouda kunt gaan doen.

Advertorial Actie vandaag 10:06

Al 300 Gouwenaars aan het sporten dankzij Volwassenenfonds

In de gemeente Gouda is inmiddels de mijlpaal van de 300ste volwassene behaald die is gaan sporten dankzij een financieel steuntje in de rug. Alleen in 2023 zijn het inmiddels al zo’n 180 Gouwenaars. Volwassenen met een laag inkomen kunnen vanuit het fonds een bijdrage aanvragen van € 250,- per jaar voor deelname aan (wekelijkse) sportactiviteiten. Het Albert Heijn-filiaal in Winkelcentrum Bloemendaal voert in de maand oktober actie voor het Volwassenenfonds.