Goudse Business Club

Ondernemers SBG en GBC gaan strategische samenwerking aan

De Samenwerkende Binnenstadondernemers Gouda (SBG) en de Goudse Businessclub (GBC) hebben besloten om een strategische samenwerking aan te gaan.

Beide organisaties zijn ervan overtuigd dat ze elkaar aanvullen en door een samenwerking aan te gaan de band met en tussen de (binnenstad) ondernemers kunnen versterken.

Voorzitter Theo Krins: “De SBG zoekt naar meer verbinding met de achterban en wil graag met de GBC een gezamenlijk platform bieden voor de ondernemers in de binnenstad. Binnen dat gezamenlijke platform kunnen de ondernemers met elkaar netwerken en wordt de saamhorigheid versterkt. Door de maandelijkse avonden met de GBC krijgen ondernemers meer inzicht in wat er voor bedrijven in de (binnen)stad zijn en kunnen ze ook elkaar informeren en inspireren.”

Goudse Businessclub

De Goudse Businessclub stimuleert en ondersteunt het ondernemerschap van ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf uit Gouda en de aangrenzende gemeenten. Iedere eerste dinsdag van de maand organiseren ze een avond met verschillende onderwerpen bij een ondernemer. Ze hebben zo’n 125 leden, waarvoor het grootste deel ondernemer in de Goudse binnenstad is.

SBG Geef Gouda Door Bon uitreiking jacq. cornelissen theo krins.jpg

Samenwerkende Binnenstadondernemers Gouda

De SBG is de belangenbehartiger van alle ondernemers in de binnenstad. In het bestuur zijn de volgende branches vertegenwoordigd: detailhandel, ambulante handel, grootwinkelbedrijven, vastgoed, cultuur, grote bedrijven en horeca.

ondernemersprijs robert doornbos.jpg.jpeg

Ondernemersavond met Robert Doornbos

De SBG en de GBC zijn voornemens om tweemaal per jaar een gezamenlijke bijeenkomst voor ondernemers te organiseren.

De eerste gezamenlijke avond is op 6 juni in het Huis van de Stad. Voor deze avond zal de voormalige autocoureur en ondernemer Robert Doornbos komen spreken. Aan de hand van briljante hoogtepunten en gênante blunders zal Robert Doornbos de aanwezigen op inspirerende wijze meenemen in wat er met hen gebeurt wanneer ze (als ondernemer) onder druk staan en hoe ze beter worden op die beslissende momenten.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 19:16

Global Goals Dashboard maakt inzichtelijk hoe Gouda ervoor staat

Hoeveel mensen in Gouda leven onder of rond het sociaal minimum? Hoe is de ontwikkeling van de woningvoorraad in onze stad? Hoe staat het met de gezondheid van Gouwenaars? Hoeveel CO2-uitstoot heeft Gouda afgelopen jaren bespaard? Is de kwaliteit van onze wateren verbeterd? De antwoorden op deze en nog veel meer vragen zijn te vinden op het nieuwe Global Goals Dashboard dat de gemeente Gouda deze week heeft gelanceerd.

Gemeente vandaag 18:58

Gouda maakt einde aan lange BKR-registratie na schuldentraject

Om inwoners te helpen hun leven sneller op te pakken na een schuldhulpregeling kort de gemeente Gouda de BKR-registratie fors in. De registratie blijft niet langer 5 jaar staan, maar slechts 6 maanden. “We willen dat mensen sneller perspectief krijgen en weer volwaardig mee kunnen doen in de samenleving”, licht wethouder Armoedebestrijding Jan Kees Oppelaar toe.

Advertorial Sport en recreatie vandaag 18:58

Beweegmakelaars SPORT•GOUDA op vaste tijden te vinden in wijken

SPORT•GOUDA wil ervoor zorgen dat alle inwoners van Gouda gaan (én blijven) bewegen. Niet iedereen vindt het echter even gemakkelijk om een keuze te maken in het uitgebreide sport- en beweeglandschap dat Gouda biedt. Ook kan de financiële situatie een drempel opwerpen om te gaan sporten of lid te worden van een sportvereniging. Bij al dit soort vragen zijn de beweegmakelaars van SPORT•GOUDA de aangewezen personen om hulp te bieden.

Advertorial Groen vandaag 18:52

Wandel mee met Groene Avondvierdaagse

Buurtgroen Gouda en Velt Groene Hart houden van 1 tot en met 4 juli voor de allereerste keer de Groene Avondvierdaagse! Je loopt vier avonden langs bekende en onbekende groene pareltjes in Gouda. Buurtgroen Gouda is onderdeel van Gouda Bruist.