Rabobank Hollandse IJssel
Advertorial Bankzaken

Op weg naar finaleweken Rabobank ClubSupport

De stemcampagne van Rabo ClubSupport zit erop. De komende twee weken staan voor de kring Zuid-Holland in het teken van de finale. Dat betekent het uitreiken van de cheques aan de verenigingen en clubs. En dat doet de Rabobank Hollandse IJssel dit jaar weer anders dan andere jaren.

"Als coöperatieve bank geven we ieder jaar via de stemcampagne een deel van ons resultaat terug aan verenigingen en stichtingen. 90 collega's en ledenraadsleden gaan de komende dagen in onze kring op pad om een cheque uit te reiken bij een diversiteit aan verenigingen en stichtingen", zo laat Monique Overes-Lingen van Rabobank Hollandse IJssel weten.

Voor de regio Hollandse IJssel trapte het team dinsdagavond de finale af. De medewerk(st)ers van de Rabobank Hollandse IJssel gaan de komende weken met hun cheque op pad. "Wat geweldig om dit met elkaar vanuit onze coöperatieve Rabobank te mogen doen. Op naar mooie finaleweken!", aldus Overes-Lingen.

Vanaf 13 oktober worden alle bedragen van de deelnemende clubs gepubliceerd op www.raboclubsupport.nl. Goed voor de club en geweldig voor de samenleving.


Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.