Advertorial Bankzaken

Rabo ClubSupport houdt online workshops voor verenigingen

Veel sport- en cultuurverenigingen hebben te maken met vergelijkbare uitdagingen. Daarom organiseert Rabo ClubSupport van maandag 18 tot en met donderdag 28 maart kosteloos een aantal online workshops.

Tijdens deze workshops deelt Rabobank Hollandse IJssel actuele informatie over een thema en doe je allerlei nieuwe inzichten op. Denk aan het betrekken van meer vrijwilligers, de sociale veiligheid op de club of geld genereren.

Bekijk het volledige aanbod en meld je aan

Per workshop is er een aantal plekken dus wacht niet te lang met aanmelden. Meld je aan door op de workshop en de datum van jouw keuze te klikken. "We raden aan om met tenminste één andere bestuurder of (commissie)lid aan te sluiten, zodat je samen aan de slag kunt met de kennis die je opdoet", aldus een woordvoerder van Rabobank.

Zit een workshop vol of ben je verhinderd op deze data? Stuur dan een e-mail naar rabobank@nocnsf.nl met de volgende gegevens: naam, clubnaam, vestigingsplaats en het thema van de workshop(s) die je bij wilt wonen."We nemen contact met je op zodra er een nieuwe workshop staat gepland...."


Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.