Rabobank Hollandse IJssel
Advertorial Cultuur

Rabobank CultuurAvond in Cultuurhuis Garenspinnerij

Iedere vereniging heeft eigen doelen en ambities voor de toekomst. Misschien wil je meer leden, vrijwilligers of bezoekers voor jullie optreden werven of juist een sterk sponsorplan maken. Groot of klein, élke ambitie telt. Daarom helpt Rabobank Hollandse IJssel jouw vereniging graag met het realiseren ervan. Door onder meer op dinsdag 24 januari een Rabobank CultuurAvond te houden in Cultuurhuis Garenspinnerij.

Exclusieve avond

"We zijn erg benieuwd naar de uitdagingen van jouw vereniging. Daarom houdt Rabobank Hollandse IJssel op dinsdag 24 januari de Rabo CultuurAvond", Judith Cok, directeur coöperatieve Rabobank, kring Zuid-Holland. "Op deze avond nodigen wij een select aantal verenigingen op het gebied van muziek, zang, theater en toneel uit. Met elkaar gaan we in gesprek over de uitdagingen en kansen in de culturele sector. Het belooft een interactieve avond te worden, waar je volop inspiratie opdoet om jouw vereniging verder te helpen richting de toekomst." 

Programma
19.00 uur  Inloop met koffie en thee
19.30 uur  Opening
19.35 uur  Rondetafelgesprek over de culturele sector met 
                    - Michael van Hoorne, CEO Van Hoorne Entertainment
                    - Caroline Pietermaat, directeur Jeugdtheater Hofplein (23 jan)
                    - Marjolein Van Weegen, begeleider culturele clubs       
19.50 uur  In gesprek met elkaar over doelen en ambities
20.30 uur  Rabo Verenigingsondersteuning: wat houdt dit in?
20.40 uur  Afsluiting
20.45 uur  Netwerken onder het genot van een hapje en drankje

Meld je aan
De Rabo Cultuuravond is op dinsdagavond 24 januari in Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda. 

Meld je hier aan voor de CultuurAvond op 24 januari in Gouda


Meer nieuws

Geschiedenis gisteren 11:52

Werk mee aan het kunstwerk voor Keti Koti

Keti Koti, de afschaffing van de slavernij, wordt op 1 juli gevierd. Ook in Gouda. Speciaal voor de viering van Keti Koti richt museum Gouda een expositie in. Het museum heeft Miriam Piña gevraagd om voor deze gelegenheid een kunstwerk te maken.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam gisteren 11:31

Gratis festival Gouda Maakt Toekomst is terug!

Op zondag 4 juni 2023 van 12u00 tot 19u00 is GOUDasfalt DE plek waar je Toekomstmakers ontmoet en geïnspireerd raakt om er zelf één te worden!  

Evenementen gisteren 11:18

Goudse Hofstedendagen: feest aan 2 kilometer Bloemendaalseweg

De Goudse Hofstedendagen worden op zaterdag 3 en zondag 4 juni voor de 44-ste keer gehouden. Dit feestelijke weekend is te bezoeken van 11u00-17u00 en vindt plaats langs de Bloemendaalseweg. Veel bewoners en organisaties houden open huis en bieden een kijkje in hun pand en erf en in hun bezigheden.

Ondernemen gisteren 10:38

Goudse Haringparty tijdens Goudse Bedrijvendag

Gouda Onderneemt en de Gemeente Gouda houden op 20 juni, vanaf 16u30, een Goudse Haringparty. Dit in het kader van de Goudse Bedrijvendag. De bijeenkomst van en voor Goudse ondernemers is bij het nieuwe Strandpaviljoen Gouwestrand op Goudasfalt. 

Advertorial Exposities gisteren 10:16

Expositie Daniël Tavenier in Kunstuitleen

Kunstuitleen Gouda toont tot en met 24 juni de tentoonstelling ‘De reizende kunstenaar. Daniël Tavenier op reis met schetsboek en schilderslinnen’. In deze expo laat de Kunstuitleen de spontane reisimpressies van Daniël Tavenier zien, die hij schilderde en optekende in onder meer Bretagne, Ierland en Venetië. Inspiratie opdoen voor de zomervakantie? Kom dan kijken!