Rabobank Hollandse IJssel
Advertorial Cultuur

Rabobank CultuurAvond in Cultuurhuis Garenspinnerij

Iedere vereniging heeft eigen doelen en ambities voor de toekomst. Misschien wil je meer leden, vrijwilligers of bezoekers voor jullie optreden werven of juist een sterk sponsorplan maken. Groot of klein, élke ambitie telt. Daarom helpt Rabobank Hollandse IJssel jouw vereniging graag met het realiseren ervan. Door onder meer op dinsdag 24 januari een Rabobank CultuurAvond te houden in Cultuurhuis Garenspinnerij.

Exclusieve avond

"We zijn erg benieuwd naar de uitdagingen van jouw vereniging. Daarom houdt Rabobank Hollandse IJssel op dinsdag 24 januari de Rabo CultuurAvond", Judith Cok, directeur coöperatieve Rabobank, kring Zuid-Holland. "Op deze avond nodigen wij een select aantal verenigingen op het gebied van muziek, zang, theater en toneel uit. Met elkaar gaan we in gesprek over de uitdagingen en kansen in de culturele sector. Het belooft een interactieve avond te worden, waar je volop inspiratie opdoet om jouw vereniging verder te helpen richting de toekomst." 

Programma
19.00 uur  Inloop met koffie en thee
19.30 uur  Opening
19.35 uur  Rondetafelgesprek over de culturele sector met 
                    - Michael van Hoorne, CEO Van Hoorne Entertainment
                    - Caroline Pietermaat, directeur Jeugdtheater Hofplein (23 jan)
                    - Marjolein Van Weegen, begeleider culturele clubs       
19.50 uur  In gesprek met elkaar over doelen en ambities
20.30 uur  Rabo Verenigingsondersteuning: wat houdt dit in?
20.40 uur  Afsluiting
20.45 uur  Netwerken onder het genot van een hapje en drankje

Meld je aan
De Rabo Cultuuravond is op dinsdagavond 24 januari in Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda. 

Meld je hier aan voor de CultuurAvond op 24 januari in Gouda


Meer nieuws

Geschiedenis gisteren 19:15

Eeuwige roem voor (Vergeten Levens)Redders van Holland

In Amerika geloven ze tot op de dag van vandaag in het niet bestaande verhaal van Hansje Brinker, een jongentje  die met zijn vinger in een dijk heel Nederland redde. De Krimpenerwaard had haar eigen helden die hun schepen tegen een gat in de dijk aanstuurden. Arie Evegroen verdiende daarmee zijn geuzennaam en eeuwige roem als Redder van Holland, een titel die hij later moest delen.

Geschiedenis gisteren 18:29

Het scheelde maar een paar centimeter in Gouda

We gedenken morgen 1 februari de slachtoffers van de Watersnoodramp van 1953. Zaterdag 31 januari en zondag 1 februari 1953 voltrok de grote stormramp in Nederland. In die ene nacht, 70 jaar geleden, liet de natuur haar niets ontziende kracht zien en verwoestte vele levens. In Zeeland vielen meer dan 1800 doden. Vrij onbekend is dat ook Zuid-Holland (en dus ook Gouda) bedreigd werd door de combinatie springtij en een zware noordwesterstorm.

Gezondheid en welzijn gisteren 16:59

Kortere openingstijden corona testlocatie Gouda

De corona testlocaties van Hecht GGD Hollands Midden zijn per 6 februari korter open. De testlocaties in Gouda en Leiden zijn vanaf dan dagelijks geopend van 8u30 tot 12u00. Steeds minder mensen maken gebruik van de mogelijkheid om zich bij de GGD te laten testen. Voor de meeste mensen is een zelftest voldoende.

Ontmoetingsplaats gisteren 13:11

Dirk Kuyt Foundation schenkt schuiftafeltennistafel aan Gemiva

De bewoners van locatie Karnemelksloot Gouda van Gemiva hebben een schuiftafeltennistafel via de Dirk Kuyt Foundation in ontvangst en in gebruik mogen nemen. Voor de bewoners van deze locatie was dit een heugelijke gebeurtenis. “Ik wil altijd wel meer bewegen en schuiftafeltennis is iets wat we allemaal kunnen. Dus dan is de drempel ook veel lager om te gaan bewegen”, zo laat bewoner Karin van Dijk enthousiast weten.

Ondernemen gisteren 11:53

Adviesbureau DWA winnaar Ondernemersprijs Midden-Holland

Onder applaus van de ruim vijfhonderd aanwezigen werden De Nieuwe Polderkeuken uit Stolwijk, Vanderloo uit Waddinxveen en DWA uit Gouda, maandagavond in de Goudse Schouwburg uitgeroepen tot winnaars van de Ondernemersprijs Midden-Holland 2023.