Rabobank
Advertorial Bankzaken

Rabobank lanceert TijdslotSparen

Rabobank introduceert Rabo TijdslotSparen. Dit spaarproduct is een variant die valt tussen depositosparen en een normale spaarrekening. Klanten kunnen altijd bijstorten en 90 dagen na een overboekingsopdracht weer over hun geld beschikken.

Doordat het spaargeld langer op de rekening blijft is de rente hoger. Bij de introductie is dat 2,25% voor Rabo TijdslotSparen.

Tegelijkertijd met de introductie van de nieuwe spaarvorm verhoogt Rabobank de variabele spaarrente op de normale spaarrekening naar 1,70% voor tegoeden tot 20.000 euro. Voor spaartegoeden vanaf 20.000 tot en met 100.000 euro stijgt de rente met 0,1% naar 1,60%. Daarboven blijft de variabele spaarrente 1,50%.

De rente voor Rabo TijdslotSparen is in tegenstelling tot die van termijndeposito’s variabel en beweegt mee met de ontwikkelingen in de markt.


Meer nieuws

Advertorial Zorg vandaag 08:00

Wil jij switchen van werkgever of om als zij-instromer de (ouderen)zorg in te gaan?

Bij woonzorgorganisatie Domus Valuas snappen ze dat het best een grote stap kan zijn om te switchen van werkgever of om als zij-instromer de (ouderen)zorg in te gaan. Wil jij op een laagdrempelige manier kennismaken met Domus Valuas of wil je meer informatie over een specifieke vacature? Plan dan nu via een digitaal momentje in met één van de recruiters Marianne of Shanise!

Advertorial Theater gisteren 11:41

Anthony dos Santo komt zijn expertise delen in De Goudse Schouwburg

De Goudse Schouwburg en gro-up slaan de handen weer ineen voor een nieuwe serie workshops en masterclasses tijdens Express Yourself, het jaarlijkse jongerenproject. De workshopmaand Smaakmakers biedt een unieke kans om jongeren gratis kennis te laten maken met bekende artiesten in de Urban scene, zich te laten inspireren en hun talent te ontwikkelen.

Advertorial Sport en recreatie gisteren 11:39

Vrolijk, veilig en fit blijven fietsen? Doe 2 mei mee aan Doortrapdag

We willen allemaal graag fit ouder worden. Natuurlijk willen we ook graag blijven fietsen! Voor personen van 65 jaar of ouder die graag veilig willen blijven fietsen (met elektrische of gewone fiets) biedt SPORT•GOUDA een zogeheten  'Doortrapdag' aan.

Winkels gisteren 08:00

Steeds minder winkels in de winkelstraat

Winkelstraten in de binnensteden doen hun naam steeds minder eer aan. Wanneer de panden leeg komen te staan, vestigt zich daar vaak horeca of iets anders zoals een nagelstudio, een kapper of tattooshop.

ICT en technologie gisteren 06:00

Zuid-Holland aangewezen als testgebied voor nieuwe generatie drones

Zuid-Holland is door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat aangewezen als voorkeursgebied voor BVLOS-vluchten met drones in afgesloten luchtruim. BVLOS staat voor Beyond visual line of sight. Oftewel: vliegen met een drone buiten het directe zicht van de pilot.