Rabobank
Advertorial Bankzaken

Rabobank lanceert TijdslotSparen

Rabobank introduceert Rabo TijdslotSparen. Dit spaarproduct is een variant die valt tussen depositosparen en een normale spaarrekening. Klanten kunnen altijd bijstorten en 90 dagen na een overboekingsopdracht weer over hun geld beschikken.

Doordat het spaargeld langer op de rekening blijft is de rente hoger. Bij de introductie is dat 2,25% voor Rabo TijdslotSparen.

Tegelijkertijd met de introductie van de nieuwe spaarvorm verhoogt Rabobank de variabele spaarrente op de normale spaarrekening naar 1,70% voor tegoeden tot 20.000 euro. Voor spaartegoeden vanaf 20.000 tot en met 100.000 euro stijgt de rente met 0,1% naar 1,60%. Daarboven blijft de variabele spaarrente 1,50%.

De rente voor Rabo TijdslotSparen is in tegenstelling tot die van termijndeposito’s variabel en beweegt mee met de ontwikkelingen in de markt.


Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.