Rabobank Hollandse IJssel
Advertorial Bankzaken

Rabocheque voor Zorgcentrum Crimpenersteyn

Monique Overes (rechts op de frontfoto) heeft namens de Rabobank Hollandse IJssel een cheque van maar liefst 4000 euro overhandigd aan Bart Snel, de voorzitter van de Vrienden van Crimpenersteyn. Met deze bijdrage kan er voor de fysiotherapie van de zorginstelling een virtuele fiets worden aangeschaft.

De symbolische cheque werd in ontvangst genomen door het bestuur van de stichting Vrienden van Crimpenersteyn en Paul ten Bergen, directeur Wonen met Zorg Crimpenersteyn/de Zellingen.

Met deze bijdrage van de Rabobank Hollandse IJssel (uit het coöperatie-fonds van de bank) en andere sponsorgelden wordt voor het Krimpense zorgcentrum een ‘SilverFit Mile’ aangeschaft, waarbij bewoners al fietsend een route volgen op een scherm.

"Als coöperatieve bank geeft Rabobank Hollandse IJssel een deel van haar winst terug aan de samenleving. Zo kunnen we projecten laten groeien met onze hulp", vertelt Monique Overes.


Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 13:22

Derde lekkage dit lopende theaterseizoen bij De Goudse Schouwburg

De Goudse Schouwburg heeft zaterdagmorgen te maken gehad met een derde lekkage in dit lopende theaterseizoen. De lekkage in de keuken kwam boven water bij de voorverkoop van kaarten voor het nieuwe theaterseizoen. Die voorverkoop loopt voorspoedig.

Advertorial Festival vandaag 12:44

Festival Gouda Maakt Toekomst zondag op Goudasfalt

Voor het festival Gouda Maakt Toekomst moet je (een plekje in) de agenda vrij houden. Op zondag 4 juni van 12u00 tot 19u00 is GOUDasfalt DE plek waar je Toekomstmakers ontmoet en geïnspireerd raakt om er zelf één te worden!

Gemeente vandaag 12:06

Gouda wil grote gratis inpandige fietsenstalling met voorzieningen in binnenstad

De gemeente Gouda trekt een miljoen uit voor overdekte fietsenstalling met 750 rekken mét voorzieningen, zoals een toegankelijk openbaar toilet. De beoogde plek is het rijtje panden aan de Nieuwe Markt waarin eerst een reisbureau, een speelgoedwinkel en een kledingzaak zaten. Gouda wil de gratis bewaakte inpandige fietsenstalling Nieuwe Markt per 1 januari 2024 openstellen.

Voetbal vandaag 11:36

Romeo El Bouazatti nieuwe trainer SV Gouda

Ondanks een getekend contract bij SV Gouda besloot trainer Tim den Haan recentelijk toch het komend seizoen bij VV Alblasserdam aan de slag te gaan. Het zeer verraste bestuur van SV Gouda moest op zoek naar een andere trainer en vond hem deze week - al vrij snel - in de persoon van Romeo El Bouazatti.