Rabobank Hollandse IJssel
Advertorial Bankzaken

Rabocheque voor Zorgcentrum Crimpenersteyn

Monique Overes (rechts op de frontfoto) heeft namens de Rabobank Hollandse IJssel een cheque van maar liefst 4000 euro overhandigd aan Bart Snel, de voorzitter van de Vrienden van Crimpenersteyn. Met deze bijdrage kan er voor de fysiotherapie van de zorginstelling een virtuele fiets worden aangeschaft.

De symbolische cheque werd in ontvangst genomen door het bestuur van de stichting Vrienden van Crimpenersteyn en Paul ten Bergen, directeur Wonen met Zorg Crimpenersteyn/de Zellingen.

Met deze bijdrage van de Rabobank Hollandse IJssel (uit het coöperatie-fonds van de bank) en andere sponsorgelden wordt voor het Krimpense zorgcentrum een ‘SilverFit Mile’ aangeschaft, waarbij bewoners al fietsend een route volgen op een scherm.

"Als coöperatieve bank geeft Rabobank Hollandse IJssel een deel van haar winst terug aan de samenleving. Zo kunnen we projecten laten groeien met onze hulp", vertelt Monique Overes.


Meer nieuws

Voetbal vandaag 13:23

DONK loopt tegen eerste seizoensnederlaag op

Een bij vlagen goed spelend DONK is tegen een verdedigend ingesteld Alphia door persoonlijke fouten tegen de eerste thuisnederlaag aangelopen: 1-2. Door dit resultaat zakken de Gouwenaars nu naar plek twee, drie punten achter VUC en gelijk met HVV.

Advertorial Feest vandaag 12:49

Organisatie Koningsnacht en Koningsdag in handen van De Theaterbakkerij

De Theaterbakkerij neemt dit jaar de organisatie van Koningsnacht en Koningsdag op de Markt van Gouda op zich. Zo maakte Ruud Bakker zaterdagmiddag bekend in de spelershome van Jodan Boys waar De Theaterbakkerij het buffet bij de wedstrijd Jodan Boys-Woudenberg sponsorde en waar De Theaterbakkerij de plannen voor 2024 presenteerde.

Advertorial Oekraïne vandaag 12:41

Zelensky Hier: voorstelling over leven van Zelensky in De Goudse Schouwburg

Op dinsdag 5 maart komt Zelensky Hier naar De Goudse Schouwburg. Een vaudeville voorstelling met serieuze ondertoon van De Theatertroep i.s.m. De Spelersfederatie, Patrick Nederkoorn en Arjen Arnoldussen over het leven van de Oekraïense president Volodomyr Zelensky.

Algemeen vandaag 12:32

Bloemen voor Alexei Navalny bij oorlogsmonument bij Stadhuis op Markt

De Russische oppositieleider Alexei Navalny wordt ook herdacht in Gouda. De afgelopen dagen zijn er bloemen voor Navalny neergelegd bij het oorlogsmonument bij het Stadhuis op de Markt. Ook staan er een foto van Navalny en bordjes met de teksten: Ik ben niet bang. Wees ook niet bang. En Alexei, bedankt voor alles!

Sport en recreatie vandaag 12:07

Deze sporters staan nu op Wall of Fame

In Sportcentrum De Mammoet was zaterdagavond de feestelijke onthulling van de nieuwe naambordjes op de Wall of Fame. Op de Wall of Fame werden de namen van sporters toegevoegd, die de afgelopen twee jaar een Goudse Sportpenning hebben ontvangen voor een bijzondere sportprestatie.