Advertorial Werken

Ruimbaan Uitzendbureau gaat verder onder de naam Trixxo

Ruimbaan Uitzendbureau gaat vanaf vandaag verder onder de naam Trixxo. "Het biedt voor jou als wervende of werkzoekende meer opties, omdat we samenwerken met meer bedrijven en meer kandidaten in ons systeem hebben", zo verklaart een woordvoerder van Trixxo.

Heb je vragen over wat deze naamsverandering nog meer voor jou betekent? Neem dan gerust contact op met een van de kantoren van Trixxo of met jouw contactpersoon.

 

Over Ruimbaan Uitzendbureau

Is in 1991 opgericht en bestaat inmiddels 31 jaar. Begonnen in een klein kantoor in Gouda is het nu uitgegroeid tot een bureau met 4 vestigingen, Rotterdam (2x) Alphen aan den Rijn en Gouda. Binnen de groep heeft Ruimbaan diverse branchespecialisme, onder meer bouw/logistiek/schoonmaak.

Oprichter Marieke Kreuzen werkt 42 jaar in de uitzendbranche en blijft het nog altijd heel boeiend vinden. "Niets is interessanter dan met zoveel verschillende mensen, bedrijven te werken. De ambities, het persoonlijke karakter en de humor staan hoog op de ranglijst."

Zie ook www.ruimbaan.nl

Over Trixxo jobs

Werd in 2014 opgericht en kent voor 2020 een omzet van 65 miljoen. Specialist in een aantal nichemarkten zoals safety, bouw, diensten, horeca, logistiek, customer service en technische functies. 40 Eigen kantoren en via het netwerk van zusterbedrijf Trixxo home (dienstencheques) toegang tot nog eens 115 locaties in België. 71% Van de uitzendkrachten krijgt een vast contract bij de inleners/klanten. Familiaal bedrijf met dito DNA; ambitieus, groeigericht, creatief en technologisch sterk.

Zie ook www.trixxo.nl

Anders Denken, Anders Werken
Met de slogan 'Getting the Job Done - Anders Denken, Anders Werken' vult Ruimbaan op een unieke en persoonlijke manier vacatures in.

Ben je op zoek naar een baan? Bekijk dan snel de vacatures in de verschillende branches. Ben je op zoek naar personeel? Ga dan naar 'Ik zoek personeel' op de website.

Ruimbaan Uitzendbureau Gouda
Stationsplein 1
2801 AK Gouda
Tel: +31(0)182-582811
gouda@ruimbaan.nl
www.ruimbaan.nl

Ruimbaan Uitzendbureau Alphen
Van Boetzelaerstraat 46
2406 BG Alphen aan den Rijn
Tel: +31(0)172 - 44 60 40
E-mail: alphen@ruimbaan.nl
www.ruimbaan.nl

Ruimbaan Uitzendbureau Rotterdam Alexandrium
Kleine Beer 19
3067 ZW Rotterdam
Tel: +31(0)10-2206539
E-mail: rotterdam@ruimbaan.nl
www.ruimbaan.nl

Rotterdam Centrum
Groenendaal 251
3011 ZW Rotterdam
Tel: +31(0)10-7410209
E-mail: rotterdamcentrum@ruimbaan.nl
www.ruimbaan.nl

 

 


Meer nieuws

Kerk vandaag 08:00

Sinterklaasliedjes in de Sint Janskerk

Slagwerker Dick Le Mair en stadsorganist Gerben Budding brengen zaterdagmiddag 3 december in de Sint Janskerk een programma rond Sinterklaas. Aanvang is 16u00. Naast een improvisatie over Sinterklaasliedjes klinken er ‘onbestaanbare meesterwerken’ rond het feest van de heilige Nicolaas en composities van Le Mair.

Gemeente vandaag 08:00

Thuiswerkende ambtenaren kosten Gouda 900.000 euro

Er wordt sinds corona meer thuisgewerkt en dat blijkt flink geld te kunnen kosten. Waar de ambtenaren eerst op een vaste PC in het Huis van de Stad werkte, zijn nu laptops nodig. Zo moet de gemeente Gouda de komende jaren een bedrag van 900.000 euro investeren. Dit om laptops, dockingstations, beeldschermen, toetsenborden, muizen en andere benodigdheden aan te kunnen schaffen.

Advertorial Winkels vandaag 07:30

Wintershoppen op GoStores Gouda

De feestdagen staan voor de deur. Het is tijd om je huis weer gezellig te maken en de kerst in huis te halen. Kom wintershoppen bij GoStores Gouda en laat je inspireren. 

Sport vandaag 06:00

Voetbalwedstrijden zaterdag vervroegd vanwege Oranje

Evenals voorgaande keren dat het Nederlands Elftal op WK's en EK's in actie kwam op tijdstippen dat normaliter amateurvoetbalwedstrijden op het programma staan, worden komende zaterdag vrijwel alle voetbalduels vervroegd naar het begin van de middag. Zodoende kan iedereen thuis of in de kantine naar Nederland - Verenigde Staten kijken om 16u00 nadat eerst zelf gevoetbald is.

Advertorial Winkels vandaag 05:00

Expert Gouda: de 5 beste TV's voor het WK voetbal

Het WK-voetbal staat voor de deur en onze Oranjeleeuwen zijn er klaar voor! Is jouw tv er ook klaar voor? Het Nederlands team zal je support immers hard nodig hebben. Voor iedereen die op zoek is naar de perfecte tv voor het WK, heeft Expert Gouda 5 tv's uitgelicht en samengesteld in een lijstje.

Advertorial Horeca gisteren 20:00

Volle agenda in feestmaand bij Swing Gouda

Omdat we eindelijk weer de feestdagen samen kunnen vieren, kun je deze decembermaand éxtra genieten van een volle agenda bij Swing Gouda. Van een Christmas Dinnershow tot Kaarsjesavond én van Het Grote Kerstbal tot de NYE Party! Bekijk hieronder wat er, naast de feestelijke weekenden, voor jullie bij Swing Gouda op de planning staat!  Extra info, tickets én reserveren kun je vinden op www.swinggouda.nl/events!